Жени Калканджиева коментира надрусана „Биг Брадър“

Жени втрещи Ники Кънчев и останалите коментатори снеадекватно поведение
Жени втрещи Ники Кънчев и останалите коментатори снеадекватно поведение

Евгения Калканджиева стъписа със странното си поведение водещия на „Биг Брадър“ Ники Кънчев и останалите гости в коментарното студио на риалити шоуто. В понеделник вечерта шестата по красота в света бе сред поканените да защитават номинирани за изгонване ВИП съквартиранти.

Калканджиева защитаваше своята приятелка Маги Желязкова, която обаче напусна шоуто, тъй като събра минимален положителен зрителски вот. Може би една от причините за загубата на Желязкова се крие в неадекватното поведение на„закрилницата“ й, коментират зрители във форума на „Биг Брадър“.

Жени Калканджиева По време на тричасовото живо предаване Калканджиева така и не можа да си намери място – въртеше се като обран евреин, нервно прекъсваше останалите коментиращи и даже разигра два-три скеча, с които да онагледи тезата си, че Денди е снобар и че Маги Желязкова е с висок и непробиваем морал. На няколко пъти бившата шефка на „Визаж“ прекъсваше коментиращи с истеричен смях, неведнъж изтормози и седящия до нея Крум Савов, почти мятайки му се на врата.

Неадекватното поведение на Жени Калканджиева очевидно притесни водещия Ники Кънчев и операторите на шоуто, които към края на живото предаване умишлено избягваха да показват в ефир лицето на жестикулиращата модна шефка.

„Пияна или надрусана е Калканджиева?“, питаха се във форумите на „Биг Брадър“. Мнозина коментиращи припомниха поведението на шестата по красота в света в шоуто „Къртицата“, когато Жени нееднократно злоупотреби с алкохола.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *