Жени Калканджиева: Имах шини на краката, бях дебела и ушите ми стърчаха!

Като дете приличах на маймунка, признава шестата в света Жени Калканджиева. Преди да влезе в пубертета и да се превърна в най- търсената манекенка, шефката на „Визаж” била доста далече от еталона за красота.

Новото попълнение в екипа на „Станция Нова” разкрива, че като малка била доста грозновата. „Мис България” 1995 г. имала доста криви крачка. Майката обаче открила навреме дефекта и завела Жени на лекар. Така, едва 3- годишна на бъдещата фурия по модния подиум, й се наложило да носи шини на краката, които стигали чак до коленете й.

Освен проблеми с долните крайници, малката Жени страдала и от наднормено тегло. Калканджиева била доста дебеличка за възрастта си и децата в квартала й се подигравали. За капак на всичко, бъдещата красавица била и клепоуха! Ушите й се развявали доста далеч от главата. Затова майка й всяка вечер ги лепяла, за да се приберат.

С много усилия и майчина помощ, когато станала тийнейджърка, Жени Калканджиева извън разцъфнала и се превърнала в красавица. На 16 години вече била в Италия, където започнала да печели най- после от външния си вид. Изкушенията в чуждата страна за младо момиче като нея обаче я чакали на всеки ъгъл. Жени си признава, че най- големият й порок, докато живеела в Италия били сладкишите. Манекенката решила да си навакса пропуснатото в детството си и се пристрастила към лакомствата, което си е най- големият грях в модния бизнес.

За няколко месеца Калканджиева качила цели 7 килограма. Заради „натежаването” Жени започнала да се проваля на кастинг след кастинг. След първоначалния шок обаче, манекенката се стегнала и за отрицателно време успяла да отслабне и да се завърне в бранша.

Жени е перфектна майка. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *