Жени и Тачо не правели с*кс

Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо
Жени Калканджиева и Стефан Манов – Тачо

  Стана ясна причината за неочакваната раздяла на Жени Калканджиева и бащата на сина й Стефан Манов – Тачо. Истината бе разкрита от жената, която застана между двамата съпрузи – моделката Зорница Линдарева. Фаталната брюнетка заяви в тв ефир, че Тачо потърсил ласките й, защото у дома нещо му липсвало. Намекът бе повече от прозрачен – Жени е отказвала да прави секс с мъжа си или поне не го е задоволявала достатъчно.

Като се усети какви ги е наприказвала, Зорница бързо даде заден ход и побърза да се застрахова. „Не казвам, че това нещо, което му е липсвало, е сек*ът“, рече тя, но бе твърде късно. Зрителите вече знаеха защо е кръшнал Тачо.

Вероятно, за да дразни Калканджиева, Линдарева на два пъти заговори за половата мощ на любовника си. Разказа как веднъж прочела в пресата изявление, което не била давала: „Тачо е много добър в с*кса“. Тогава се обърнала към Стефан Манов и му казала: „За първи път да напишат нещо, което е истина“.

Тачо в прегръдките на любовницата си Зорница
Тачо в прегръдките на любовницата си Зорница

Зорница все пак се опита да не бъде жестока и понечи да оправдае Жени за липсата й на сек*уално желание. Според нея всяка жена, която има дете и кариера, пренебрегва мъжа си. „Той остава някъде на заден план.“

Неотдавна самата Калканджиева изпадна в откровения за семейните си проблеми, като заяви в предаването си, че причината за провала на връзката й с Тачо не била появата на трета жена, а нещо по-дълбоко. „Любовницата е просто черешката на тортата. В основата е тоталното ни неразбирателството. Аз съм популярна, а на него му е трудно да живее с това. Доста по-млад е и е Телец, а и характерите ни са различни“, обясни Жени.

Преди време тя се зарече да подаде молба за развод на 1 септември, но такава все още не е факт. За момента всички страни в любовния триъгълник са на мнение, че по-добре да не се прибързва с кардиналните решения.

Откакто Зорница се запознала с Тачо в детския клуб към едно заведение, той ту напускал, ту се връщал при Калканджиева. Променял често решението си, тъй като не бил наясно какво иска. Като си събрал багажа първия път, решил да вземе със себе си и сина си. И дори не скрил от Калканджиева, че ще води малкия Жорко при любовницата си. „Дойде детето с багаж. Жената му беше приготвила всичко прилежно, всичко, което обича“, обясни кака Зорче, както я нарича малкият.

Тачо със сина си
Тачо със сина си

Баща и син прекарали няколко дни в дома на Линдарева. Тя ги обгрижвала с всички сили, стараела се нищо да не им липса. Чистела, гладила, готвела им мусака и таратор… Въобще се изявявала като перфектна домакиня.

След като Тачо и синът му се върнали при Жени, Линдарева повече не видяла детето. На шефката на „Визаж“ не й станало приятно, че малкият се привързва към любовницата на баща си и се зарекла занапред да не го пуска при нея.

„Даже не намирам Тачо влюбен в мен. Спечелих го с някакво внимание, което в случая му е липсвало“,.обяви Зорница и за да е още по-ясна, разясни философията си за силния пол: „Мъжът е едно детенце. Иска да го гушкат, да го галят, да го глезят, да му кажат колко е велик и готин“.

Към днешна дата нито Зорница, нито Жени са наясно коя от двете им ще избере Тачо.

Линдарева дори не очаква любовникът й да излезе и да каже с коя остава. Тези дни той е в Испания, където заминал, за да си отдъхне от панаирите.

Според Зорница много вероятно било Тачо да си намери трети вариант. По думите й подобно нещо често се случвало, когато мъжът е объркан.

„Счупеното си остава счупено“, заяви Линдарева в тв ефир, от което стана ясно какво смята за бъдещето на връзката на Тачо и Жени. От обясненията й обаче се разбра и друго – че тя не разчита Стефан да избере нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *