Жените пълнеят при сериозна връзка

Жените напълняват при сериозна връзка

Последната статистика сочи че, 90% от представителките на нежния пол неусетно качват  килограми и затлъстяват, когато имат сериозна връзка. Според драстичните данни от новите изследвания жените започват да пълнеят осезаемо веднага щом връзката им прехвърли шест месеца.  Специалистите считат, че жените започват да тлъстеят неусетно, защото вече са по –  спокойни, че са спечели мъжа на сърцето си, а и считат, че плуват в свои води и се чувстват  много по –  комфортно,  сигурни в себе си и партньора си.

В началото на връзката жените се стараят да изглеждат добре, но след 6-я месец се запускат

От 1000 участнички в проучването 1/3 са посочили като основен виновник за извън – норменото си тегло хилядите топли и уютни нощи, прекарани в компанията на любимия у дома. Всяка пета представителка на нежния пол пък обяснява, че натрупва излишни килограми, защото вярва прекомерно много във връзката си и е изцяло отдадена на половинката си, поради което не обръща достатъчно внимание на себе си.

Всяка десета дама в сериозна връзка пък признава сама, че знае,  че се е отпуснала,  но го е направила съвсем умишлено,  защото знае, че това е човекът,  с който иска да прекара живота си.

Още сензации:

loading...