Жената на Тервел Пулев, Диана: Тервел няма да се даде на Лияна!

Диана Ненова
Диана Ненова

  Не се притеснявам, че Тервел ще ми изневери. Той е умен мъж и няма да изложи нито себе си, нито любовта ни. Вярвам му на 100%. Твърдя, че аз го познавам най-добре, може би повече дори от брат му Кубрат. Всичко това е номер на сценаристите. Нещата се пресилват. В действителност няма нищо. Тервел няма абсолютно никакви намерения към Лияна.“

Това заяви пред журналисти половинката на Тервел Пулев – красивата волейболистка Диана. Цяла България одумва вече повече от седмица флирта на боксьора с певицата. Тя открито го харесва и се опитва да го прелъсти. От това, което се излъчва по телевизията, зрителите остават с впечатлението, че Пулев също не е безразличен към палавата чалга изпълнителка.

Не така обаче смята Диана. Съпругата на Тервел е убедена, че всичко е опитна продуцентска маневра за увеличаване на рейтинга.

Тервел Пулев и Лияна
Тервел Пулев и Лияна

Според източници обаче, непукизмът на Диана бил просто маска. В действителност тя била сериозно притеснена да не би Лияна да й отнеме съпруга. Наложило се дори Димитър Бербатов да я утешава в телефонен разговор. За по-близките на Бербо не е тайна, че разпределителката на азербайджанския „Локомотив“ (Баку) е първата му голяма любов. Когато го взели в ЦСКА от „Пирин“, свободното си време Митко уплътнявал с волеймачове в спортното училище на „армейците“, в което по това време 15-годишната Диана Ненова била една от обещаващите състезателки.

Красавицата попаднала на любовния мерник на голобрадия футболист тя също не останала безразлична. Скоро след това обаче ЦСКА продали Митко в „Байер“ (Леверкузен) и разстоянието размило чувствата им. Бербо пък бързо заменил Диана с манекенката Станислава Цветкова, но и до днес продължава да таи топли чувства към Ненова.

Точно по приятелска линия Митко телефонирал на Диана тези дни. Въпреки, че запази медийно самообладание и отказа да коментира бъркането на Тервел под гащичките на Лияна, жената на боксьора била бясна след оргията им.

Стрелецът на „Фулъм“ влязъл в ролята на душеприказчик на разярената съпруга и се опитал да я утеши, че е в реда на нещата пръстите на Пулев да са дирижирани от сценаристите на Брадъра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *