Жената на Краси Радков ще прави кариера в екипа на Слави Трифонов

Краси Радков

  Краси Радков добре осребрява факта, че е любимец на шефа си. Комикът се възползва от благоразположението на Слави и методично му вади душата с памук. Последното, за което го измоли, е да наеме на работа жена му. От няколко месеца Станислава е част от екипа на Дългия, но се изявява не в ефир, а по участия.

Благоверната на Краси забавлява публиката преди концерти на „Ку-ку бенд“ и комиците. Присъствали на шоупрограмите твърдят, че тя се представя не по-зле от своя съпруг и нищо чудно след време да цъфне в актьорската вечер на предаването.

Станислава Ганчева

Засуканата блондинка не е на щат и заплата при Дългия, но взема приличен хонорар за всяко свое излизане на сцената.

Тя редовно пътува с актьорите и бенда при спектаклите им в провинцията, издават запознати със ситуацията.

Присъствието на Станислава в екипа не дразни никого от колегите на Краси. Музикантите и актьорите й се радват, защото е красива и сексапилна, с вид като на фолкпевица. Краката й, покрити едва-едва с минижупи, оправят настроението на трупата след редовните скандали и намръщените физиономии на Дългия.

В арт средите се мълви, че Станислава завиждала на успехите на мъжа си и затова си била поставила за цел самата тя да стане известна. Надеждата й била голямата слава да я споходи именно, покрай шоутата на Слави и компания.

Навремето красавицата имаше и други шоуизяви, но те бяха от такова естество, че нямаше как да я направят мега популярна. Блондинката се подвизаваше като водеща на БНТ предаването „Полет над нощта“, но то се следеше предимно от зрители в чужбина, а сред тукашната аудитория рейтингът му бе доста мижав.

Държавната телевизия, и по-специално Хачо Бояджиев, натириха Станислава, когато тя склони да танцува в „Денсинг Старс“. На „Сан Стефано“ 29 бяха бесни, че госпожата е приела оферта на конкурентен канал, без да ги предупреди.

Жената на Краси Радков натрупа известност в танцувалното риалити, но след финала му зрителите бързо-бързо я забравиха. Сега тя е по-амбицирана отвсякога да направи кариера като комик в екипа на Слави.

Станислава може и да не е лишена от сексапил и таланти, но като домакиня е кръгла нула.

Тя е категорична, че никога няма да се превърне в стандартна съпруга, която чисти, готви и пере, очаквайки мъжа си да се прибере от работа.

Краси Радков определено е ощетен от жена си, коментират го негови колеги. Станислава нито веднъж не пожелала да се прежали да му забърка супичка или готвено ястие.

Актьорът хапвал домашна храна само когато тъща му донасяла у тях тенджерка с нещо лично приготвено от нея.

Врачанският зевзек от години копнее и за наследник, но булката му отказва да гледа деца. Тя все отлага раждането, заблуждавайки Краси, че като се почувства готова, ще го дари с щерка, която ще кръстят Ния.

„Не може Краси да прави кариера и да се развива, а аз да се заключа вкъщи и да сменям памперси. Всяко нещо с времето си, все някога и ние ще станем родители. Това няма да ни се размине“, заявявала Станислава, когато някой дръзнел да я пита за потомството.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *