Жената на Владо Манчев го храни

Владо Манчев

  Бившият нападател на ЦСКА Владимир Манчев е преминал изцяло на издръжка на съпругата си – короннованата като Мисис България Нора Манчева, твърдят техни семейни познати.

Пазарджиклията скъса с футбола миналата година заради непрекъснатите контузии, които го преследваха последните сезони. Оттогава Манчев се опитва да подпомага семейния бюджет, като често приема покани да гостува като коментатор в телевизионните студиа преди мачове.

Владо вече печели дивиденти от брака си с Елеонора

От професията на коментатор обаче бившият стрелец изкарвал смешни суми, които не стигали дори за покриване на битовите консумативи у дома му.

Манчев разчитал основно на бизнеса на съпругата си, която върти верига аптеки. Нападателят закъса с финансите още с връщането си в ЦСКА в края на октомври 2008 година. Но само след 4 изиграни мача се контузи, а Митьо Гърнето и Иво Праховеца прецениха, че няма смисъл да плащат заплата на неспособен футболист.

Огромна част от парите на Манчев, натрупани по време на кариерата му в чужбина, пък глътнала къщата, която играчът построи за жена си в квартал „Малинова долина“ в полите на Витоша.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *