Ето я булката Ивет Лалова!

Ивет Лалова Симоне сватба булка  Българската звезда на леката атлетика Ивет Лалова се сдоби с още една фамилия – Колио, след като в събота каза най-важното „Да“ в живота си на своя колега Симоне. Италианският спринтьор се изръсил с 4000 евро за роклята на своята булка.

Папараци се сдобиха с непубликувана в българския печат снимка от церемонията, преминала при строги мерки за сигурност в родния град на младоженеца – Риети. Според наши достоверни източници, присъствали на събитието, гостите били щателно претърсвани за фототехника.

Помолили ги да не снимат сватбата, най-вероятно защото съпрузите са продали правата за отразяването й на италианска медия. В интерес на истината, охраната се справи с изискването на младоженците, а и присъстващите спазиха инструкциите, тъй като в интернет е невъзможно да бъдат открити кадри от сватбата. Лалова се омъжи пред около 200 свидетели с бяла рокля на италианската модна къща „Atelier Aimee“. Приказната дреха е от колекцията за 2013 г. и струва 4000 евро, узна от свои източници на Ботуша.

Ивет Лалова СимонеПървоначално Ивет си харесала рокля от колекцията за 2014 г., но да се омъжи в нея, я отказала цената й – 7500 евро.

Роклята била ушита специално за Ивет и доставена на булката преди две седмици. „В дрехата, изработена от коприна и много фина дантела, Лалова приличаше на героиня от приказките.

Роклите на същата марка носят и редица холивудски актриси“, сподели един от малцината българи, зърнали бракосъчетанието.

За разлика от булката, младоженецът се появи в църквата „Ди Сан Доменико“ в Риети с костюм на нашата марка „Андрюс“.

Очакваният от цяла Италия ямайски атлет Юсейн Болт не благоволи да уважи младото семейство. Световният рекордьор на 100 и 200 м се обадил на Колио сутринта в деня на сватбата и му съобщил, че е изпуснал самолета си за Ботуша.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *