Ето как Симона Загорова ще се добере до победата в „Гласът на България“:

Синона,20-годишната Симона Загорова ще стигне финала на „Гласът на България“ и най-вероятно ще го спечели.

Това твърдят фенове на шоуто в социалната мрежа, а победителят този път няма да се излъчи от журито, а от зрителския вот.  Щерката на Глория всъщност е единственото разпознаваемо лице на сцената, защото има записани клипове с майка си, както и самостоятелни. А също вече си е навъдила и почитатели.

Вярно е, че малката се изявява в поп фолка, но е решила да се прочуе в друг жанр и затова толкова яко драпа да спечели състезанието. Така смята, че в кариерата й ще настъпи обрат.

Журито направи всичко възможно пред публиката да й подреже крилцата и да се направи, че не я толерира. И в битките, и в супербитката, тя не беше избрана от първия път. Иван Лечев предпочете друг, а Поли Генова му я открадна. След това обаче, тя не я посочи сред фаворитите си, а неочаквано взе доста по-неопитната Деа Майсторска. Но при избора на трети участник, върна Симона в играта.

Всъщност най-добрият глас тази година не е български, а на Сара Сюзет, която е от Филипините и е пристигнала със семейството си и малкото си бебе да се бори за титлата. Сара е талантлива, но непопулярна у нас и за нея ще гласуват само ценителите на хубавата музика.

Симона ревКато сценично поведение пък най-лъчезарна е рускинята Елена Фрейман, но България няма да избере руско момиче поради насажданите с година отрицателни настроения у младото поколение. Освен това Елена е още на 16 години.

Така че, Симона вече се вижда окичена с титлата. Въпреки това, тя не скри емоциите си, когато не я одобриха от раз и проля доста сълзи. Дъщерята на Глория мина през два отбора, като се пазеше като дявол от тамян да избере за менторка Камелия, за да не я нарекат фолкаджийка. От своя страна, майка й Глория се правеше на безпристрастна, но няка как да бъде. Говори се, че фолк примата се срещала с всеки един от менторите поотделно, тъй като много иска единствената й щерка да спечели.

А ако спечели пък, в България отново печели чалгата, но това е въпрос, който в БиТиВи предпочитат да не коментират.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *