Ето защо Христина Витанова НЕ ДАВА на Благой Георгиев да си Вижда Децата:

Грозната война между футболиста Благой Георгиев и бившата му половинка Христина Витанова стана достояние на цяла България във „Вип Брадър: Мост Уонтед“.

В последната игра за сезона съквартирантите получиха възможност да се чуят с най- близките си хора. Благой Георгиев сподели, че много се надява Витанова да позволи на двете им деца да му се обадят. Но не скри също, че едва ли бившата им ще се съгласи.

Така и стана. Футболистът получи обаждане от майка си, вместо от децата си Давид и Йоана. Благой попита дали тя ги е чувала, но жената отговори отрицателно. След края на разговора футболистът изригна срещу Христина Витанова: „Като изляза ще й изкъртя муцуната“. А Златка Райкова разкри пред съквартирантите, че Христина не му дава да вижда и да чува децата и я нарече „чисто зло“.

Витанова не за първи път си отмъщава на футболиста, като използва двете им деца. Тя му даваше да ги вижда и когато се залюби с рускинята Есмер. По някое време Христина омекна и започна да дава на децата да се виждат с баща си. След края на брака му с Есмер обаче, Благой се върна в България и отношенията му с Витанова отново се влошиха.

Христина Витанова

Вероятно причините за гнева на бившата му са чисто финансови. Георгиев се върна от Русия тотално разорен и в момента продава огромната си къща в квартал Горна Баня. Разкошният имот струва над 1 млн. лева, а доскоро в него живееше Христина и децата. Рускинята Есмер най- вероятно ще прилапа и спестяванията на Благой, тъй като двамата имат сключен брак. А Витанова ще трябва да се задоволи с трохи.

В същото време, футболистът иска да има още едно дете – от новата си изгора Златка Райкова, което никак не се нрави на Христина. Затова бившата гимнастичка се старае му го върне тъпкано, но за съжаление използва като единствен коз срещу него общите им деца.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *