Етиен Леви печели „Музикална академия“

Етиен Леви
Етиен Леви

Етиен Леви е сред фаворитите за голямата награда в „Музикална академия“. Бившият вокалист на група „Трик“ изживява изключително тежки моменти в шоуто, но всяка атака срещу него само затвърждава позициите му на финалист и победител.

Вече няколко седмици в къщата на музикалните звезди се вихри скандал ежду Етиен, Кичка и Стенли. Колегите на музикалния педагог си позволиха пренебрежително отношение към него и отправиха доста сурови критики по отношение на кариерата му.

Етиен Леви Подлите удари под кръста веднага спечелиха симпатиите на зрителите и те го спасиха за втори пореден път от елиминация. Ролята на жертва, в която попадна Леви, му спечели симпатиите на голяма част от зрителите. Емоционалното, му изказване в лайфа, че заради унижението в ефир може да загуби и работата си на преподавател в Нов български университет, докосна сърцата на зрителите и в момента те неуморно пращат есемеси за спасяването му.

Колегите на Етиен в университета, а и от цялата гилдия също пращали съобщения организирано, за да защитят честта на своя колега, преподавател и приятел.

Този неочакван обрат го прави един от основните претенденти за наградата от 100 хиляди лева, която ще получи победителят в шоуто.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *