Есил Дюран пуска на пазара парфюм със своето име!

Есил Дюран

  Чалга ветеранката Есил Дюран замисля нов бизнес, който да й помогне да си изкарва прехраната, говори се усилено в кулоарите на чалга гиганта „Пайнер“.

Есил първо искала да пусне своя модна линия дрехи и обувки. Но я посъветвали да не инвестира.

Първо, българският пазар е прекалено малък и второ, парите, които трябвало да вложи, били доста много, за да се очаква кой знае каква печалба.

След това Дюран решила да направи свой магазин, в който да продава чужди стоки. Но – отново размислила. Страхувала се, че продавачките ще я крадат постоянно и тя винаги ще остава на загуба…

Накрая певицата отсякла – отново ще прави свой парфюм. Но припомняме за неосведомените, че тя вече има горчив опит с подобен бизнес. Навремето певицата направила парфюма „5th July“, който обаче претърпял на пазара пълен провал.

Споменът за този крах все още вбесявал и без това доста избухливата по характер поп фолк дива. Тя се надявала, че ще направи удар на пазара с парфюма, чиято марка е вдъхновена от рождената й дата. Уви, това не се случило.

Напротив, тогава била направила антирекорд по ниски продажби.

Парите, които Есил Дюран хвърлила тогава, изобщо не били малко, но ги загубила на сто процента.

Днес тя е убедена, че не парфюмът бил лош, а я е провалила липсата на реклама.

И името… „Мислех, че 5-ти юли е дата, ясна за моите фенове – това е моят рожден ден. Оказа се, че никой не знае, че този парфюм е мой“, казала Есил пред свои приятели.

Затова днес тя ще промени изцяло стратегията.

Първо – ще кръсти парфюма на самата себе си – „Есил Дюран“. Второ – на опаковката задължително ще има нейна снимка. И трето – реклама, реклама и пак реклама, самонавивала се новоизлюпената бизнес дама.

Пожелаваме й искрено успех във всичките й начинания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *