Еротичен танц вкарал в НАТФИЗ Снежана Макавеева

Снежана Макавеева

  Звездата на „Под прикритие“ Мариан Вълев има славата на „лошо момче“, но и неговата колежка и интимна приятелка Снежана Макавеева не му отстъпва по репутация. Ако френската писателка Емануел Арсан я е познавала, със сигурност е щяла да напише още един роман като бестселъра си „Емануела“.

Изкусителната Снежана е в прокурорска възраст, когато решава, че й е писнало от скучното ежедневие на обикновена столична ученичка. На 15 години госпожицата си вдига куфарите и отпрашва за Тайван. Получава зелена светлина за пътуването, защото е модел в агенция „Ивет Фешън“, стопанисвана от майката на Луиза Григорова.

Макавеева заминава за Далечния Изток сама и не се притеснява, че там няма нито един познат и може да й се случи нещо лошо. Макар, че в този край на света не блесва с особени изяви на модния подиум, настоящата героиня от крими сериала на БНТ твърди, че има страхотни спомени от пребиваването си в Тайван, Корея и Япония.

Какво точно е правила в онзи регион, Снежана не обяснява. Двегодишното си мотаене по чужди държави тя определя с лаконичното: „Беше много щуро“.

Единствената си задгранична изцепка, за която Макаевеева си признава, е от неин престой в Милано. В италианската столица на модата тя се напила с компанията си и започнала да вилнее из центъра. Била арестувана и задържана в полицията.

Снежана се сдобила с тройна присъда по бързата процедура – за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелстване. Затворът й се разминал, защото била непълнолетна, но не й било спестено депортирането обратно в България.

С Мариан Вълев

Някъде по това време акълът на буйната девойка дошъл в главата й. Хубавицата се усетила, че трябва да навакса с учението, явила се на индивидуални изпити и взела тапия за средно образование. Била осенена и от идеята да се пробва в НАТФИЗ, защото всички й повтаряли, че е много артистична. Пред строгата изпитна комисия в актьорския ВУЗ, Макавеева се явила с песен на японски език. Девойката обаче нямала музикален талант и щом заграчила първите строфи, журито веднага я прекъснало.

Виждайки, че нещата не отиват на добре, Снежана решила да покаже това, с което я е надарила природата. На шашнатата комисия заявила, че ще изпълни еротичен танц и закършила тялото си като стриптийзьорка на пилон.

Накрая останала само по бельо, а изпитващите били възхитени от „таланта“. Без да се колебаят, й дали положителни оценки и след десетина дни тя разбрала, че е приета да следва в НАТФИЗ.

Подвизите на Снежана обаче не свършили дотук. Девойката продължила да си бъде все така разкрепостена и по време на следването не се спирала да вилнее по нощни заведения.

Опиталите креватните й умения досега твърдят, че е истинска тигрица в леглото, а експериментите под завивките са коренния й номер. Гаджето на Мариан Вълев нямало задръжки и дори се е случвало да импровизира с двама партньори в спалнята.

Актрисата е ненадмината в секса, защото е бивша балерина от “Сатен” и тялото й е изключително гъвкаво, може да се извива в най-разнообрази пози. В какви точно – знае добре и Деян Донков. Динката, както го наричат аверите му, забърса Снежана миналата пролет, но двамата бързо изпепелиха страстните си и се разделиха като добри приятели.

Актьорът стана гадже с Радина Кърджилова, а Макавеева се ориентира към Мариан Вълев, известен като Куката от „Под прикритие“. Макар че разликата между тях е цели 15 години, двамата живеят в пълен синхрон, който поддържат с редовен секс.

Куката е късметлия със Снежана не само заради моженето й в леглото. Красавицата произхожда от богато семейство, с голяма къща в един от баровските квартали. Актрисата има двама по-големи братя, като единият развива успешна кариера в чужбина, а другият е държавен служител на високо ниво в българската администрация.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *