Ерик линее от СПИН

Ерик
Ерик

  Ерик вече не прилича на себе си. Изпълнителят на „Джи точка“ е отслабнал с над 20 килограма и няма нищо общо с предишния пухкав фолкпевец, когото помнят феновете. Днес той е толкова слаб, че го сравняват не с ранния Азис, а с тъничкия му колега Илиян.

Скоростното преобразяване на Ерик не е търсен ефект. То е резултат от коварно заболяване – диабет. Впрочем върви и зловещ слух, че певецът линее от СПИН, но на подобна мълва ние категорично не искаме да вярваме. Затова няма да нищим мълвата, а ще се придържаме към официалната диагноза.

Че Ерик е жертва на захарна болест, каквато мъчи и Тони Дачева, се разчу още през 2011 г. Тогава той изненадващо отмени всичките си сценични и медийни изяви и изчезна от публичното пространство.

По-късно стана ясно, че е приет по спешност в болница.

За да предотврати лавина от слухове, след време Ерик сам обяви състоянието си. Той заяви, че има хронична форма на диабет и понякога му се налага да лежи на системи в болница. „Имаше вероятност да мина на инжекции с инсулин, но за момента не предприемам тази стъпка, тъй като започна ли веднъж, ще се наложи редовно да го правя. Млад съм и не искам подобно лечение“, рече певецът.

Ерик Живнал след кризата, Ерик се върна на музикалната сцена. Животът му обаче се промени коренно.

Заради болестта и строгата диета, която се наложи да спазва, започна драстично да слабее. Днес визията му е доста по-различна от онази, с която стартира навремето музикалната си кариера. Тогава изпълнителят бе по-тежък с над 20 килограма.

Напоследък Ерик е внесъл и някои корекции в стайлинга си. Той вече се носи с дамска чанта, защото твърди, че мъжките не побират всичките му вещи. С това за пореден път пося съмнението, че е мека китка.

Когато преди години го питаха в интервю дали е хомосексуалист.

Ерик не потвърди. Но пък и не убеди никого, че не си пада по своя пол. „Дали съм гей? Който иска да знае, да се поинтересува лично“, многозначително отвърна той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *