Емилия натири Коко в Сандански и остана в София

Емилия бюстЕмилия окончателно се е преселила в София и изобщо не се връща в Сандански, където доста време живя в златната клетка на Коко Динев.

Преди година тя използва предлога, че синът им Иван започва училище и иска да му даде прилично образование. Затова накара Динев да купи обширен и скъп апартамент за цялото семейство. Чалгаджийката обеща да се връща през ваканциите в южния град, но миналото  лято се оправда с паническите си атаки и бременността си, а явно и това лято няма намерение да се връща в затвора.

Тя е поверила малката си дъщеричка Мира на бавачка и всяка сутрин тича на фитнес в столична зала, за да върне формата си след раждането.

В светските среди упорито се говори, че фолкаджийката е изритала мъжа си заради негова изневяра с плеймейтка. Емилия даде цяло интервю по въпроса, но говори за всичко друго, само не и по горещата тема. Тя не каза нито да, нито не за раздялата. А наскоро празнува рождения ден на сина си Иван и наблегна, че на тържеството е било цялото семейство.

Емилия КокоТова обаче не значи, че живее заедно с Коко, категорични са нейни колежки. Те припомнят, че той е добър баща и винаги се появява на рождения ден на дъщеря си Ивон, която е плод на брака му с Анелия, преди да й го открадне Емилия. Възможно е сега семейството да се е събрало временно заради празника на сина си.

В светските среди се говори, че Емилия не е стигнала до крайната си стъпка само заради палавия характер на мъжа си и забежките му по млади момичета.

Тя повече се дразнела от хазартните му залитания и от това, че проиграва имуществото им на покер. Даже взимал от парите на децата, за да ги заложи. Веднъж дори посегнал и на нейните хонорари.

От своя страна Коко отрича раздялата и твърди, че са заедно със съпругата си и просто имали малки търкания,като във всяко семейство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *