Емилия катастрофира зловещо по Великден!

Емилия

  Тежък пътнотранспортен инцидент е претърпяла Емилия около Великден. До този момент фолк звездата е пазила всичко в пълна тайна, тъй като не се е чувствала никак добре след катастрофата.

Според официалната информация, която получихме от пиар отдела на телевизия „Планета“, изпълнителката не желае да бъде обезпокоявана и поради тази причина е изключила всички свои телефони. Във връзка с нея е само семейството й, което я обгрижва, докато се възстановява от контузиите си. Синът й Иван пък бил за няколко дни при своята баба, докато майка му излизала от шока.

Говори се, че Емилия има счупени нос и ребра, но говорителите й казаха, че нямат данни дали е така и не желаят да коментират слухове. Синините и охлузванията най-малко тревожат красивата блондинка, защото са най-леките поражения по нея.

Фактът, че всичките й участия чак до началото на юни са отменени, говори много за сериозността на инцидента. От мениджърския отдел на „Пайнер“ много трудно са успели да пренаредят графика й, който бил запълнен за седмици напред покрай изборите и настъпващите с пълна сила абитуриентски балове.

Феновете на певицата са силно разтревожени, тъй като и в официалния й фейсбук профил също не се коментира нищо за инцидента. Ясно е само, че Емилия е в Сандански, където се възстановява.

Отсъствието й от партито по случай втория рожден ден на един от клубовете на Коко Динев веднага даде повод на жълтите медии да ги разделят за пореден път, но се оказа, че всъщност тя не е била в състояние да присъства. Не е ясно при какви условията е станала катастрофата, но се предполага, че не Емилия е шофирала, а някое от момчетата на Коко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *