Емилия и Жорж Башур проговориха за първи път след трагедията с Феди и сватбата им! Ето какво споделиха:

Фолк певицата Емилия и съпругът й Жорж Башур проговориха за първи път след трагедията на 24 май, когато след тежка катастрофа загина синът на бизнесмена – Феди.

Във фаталния ден тримата тръгнали от София до Гълъбово за абитуриентския бал на големия племенник на изпълнителката. Зад волана бил Феди, който наскоро бил изкарал книжка. Движил се с нормална скорост като за автомагистралата – 110- 120 км/час, разказва Емилия.

В един момент обаче, автомобилът навлязъл на участък от пътя, на който се била насъбрала много вода. Младежът изгубил управление над автомобила, който полетял към мантинелата.

Когато лекарите дошли на мястото на инцидента, веднага предупредили Башур и Емилия, че Феди е много зле и има малки шансове да оцелее. Момчето почина няколко дни по- късно. А баща му благодари на лекарите, че направили всичко по силите си, за да го спасят.

В болницата Емилия попитала бизнесмена дали ще останат заедно след трагедията. Тя не била сигурна дали той ще има сили да любов след случилото се. Но Башур не само, че потвърдил сериозните си намерения към нея, но я помолил да ускорят сватбата си.

По план двамата трябвало да сключат брак на 23 септември. Но бизнесменът решил да ускорят сватбата и двамата се венчаха на 21 юли. Спонтанното им решение озадачи мнозина, но Башур заяви, че го направил, за да се отърси от трагедията. А и защото Феди одобрявал решението му да се ожени за певицата.

Бизнесменът за първи път разкри и истината за отношенията с бившата си съпруга. Той призна, че двамата се разбират много добре и тя е много грижовна майка. Двамата имат една дъщеря, която живее при нея.

Въпреки трагедията, която го сполетя, Башур разкри, че се чувства щастлив с Емилия. Но също, че все още не е преодолял загубата на сина си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *