Емилия и Анелия пак се глозгаха жестоко!

Анелия и Емилия

  Войната между Емилия и Анелия стана още по-ожесточена. Поредната атака бе предприета от настоящата жена на Коко Динев. Тя даде интервю, в което обвини баджаначката си, че я тормози от 7 години насам.

„Харесвам я като изпълнител, слушам песните й. Хубава жена е, но като човек неми допада. Специално към мен е показвала само негативи, от нея съм видяла само лошо“, оплака се Емилия.

Певицата от Гълъбово не се ограничи с тези признания. Тя заяви също, че съперницата й не се интересува кого ще нарани по пътя си към успеха.

Емилия

Емилия, която роди син на Коко, е категорична, че не иска да воюва повече. Враги-нята й Анелия обаче отказвала да зарови томахавката.

„Минаха 7 години, а тя не ни остави на мира. Все ни е създавала напрежение, дали но един, дали по друг начин“, ядосва се сегашната половинка на Динев.

Тя твърди, че напоследък приема по-спокойно скандалите. В началото на връзката си с хазартния бос обаче била доста емоционална и се палела за всичко.

Трудно преживявала писанията в медиите и най-вече интригите на Анелия.

„Много плаках, много нерви изхабих. Аз бях жертвата, защото всички ме набеждаваха, че едва ли не съм оставила Ивон без баща. Казваха лъжи, а не можех да изляза и да разкажа историята на моя живот. Налагаше се да мълча“, откровеничи Емилия.

Анелия

Тя избягва да разкрива в детайли какво точно от лошотията на Анелия е видяла. В бранша обаче се носят легенди за панаирите, които заралийкат,а й е спретвала от ревност и злоба. Емблематичен случай е скандалът от турнето на „Пайнер“ през 2007 година. Тогава Емилия и Анелия едва не се сбили зад кулисите. Само благодарение на бързата намеса на колегите им не се стигнало до физическа саморазправа.

В онзи период Анелия била бясна, тъй като Емилия и Коко тъкмо били признали официално за любовта си. Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ била толкова наранена от предателството, че на един от концертите на турнето нервите й не издържали. Певицата от Стара Загора избълвала куп ругатни срещу новата половинка на Коко Динев, а гнева й отнесла и Камелия. Чипровската блондинка била обвинена от Анелия в прелюбодейство с Коко.

След този скандал зарязаната съпруга приложила друга стратегия. Тя се заела да проучва миналото на Емилия, надявайки се да открие в него тъмни петна. А като надушела нещо съмнително, звъняла на Коко и му докладвала. Явно точно това има предвид звездата от Гълъбово, като казва, че от 7 години насам не може да се отърве от тормоза на Анелия.

Тези дни Еми е ядосана, защото научила, че врагинята й готви нова провокация. Анелия възнамерявала да събере феновете си в ресторанта на Коко Динев.

„За пореден път се налага нашето семейство да поема разходите на нейни лични събития“, не крие възмущението си сегашната половинка на боса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *