Емилия: Видяла съм само лошо от Анелия!

Емилия

Фолк звездата Емилия призна, че с екссъпругата на Коко имат доста различни характери. Еми не харесвала брюнетката още от времето, когато работили под крилото на продуцента Тодор Димитров-Токича.

Емилия си призна, че тяхното неразбирателство не е само заради поп фокл терминатора Коко Динев, а от това, че Емилия била видяла много лошо от Анелия.

Но не сподели какво точно има предвид под лошо, само уточни че може би щял да дойде ден и да разкаже всичко пред нас, загатна настоящата съпруга на бизнесмена.

Певицата коментира бомбата пред заведението, че била много изненадана, защото нито тя нито Коко са направили нещо лошо на някого.

Анелия

Според нея или е грешка или просто конкуренцията се опитва да сплаши ресторантьора.  Да си припомним, че само преди седмица избухна самоделно взривно устройство пред култовото заведение на Коко Динев – „Кошарите“.

Униформените установили, че адската машина била разположена  от външната стена на входа на ресторанта, тротиловият еквивалент на бомбата е бил приблизително 200 грама. За щастие тогава се разминахме само с материални щети без жертви и то само благодарение на щастливия случай.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/3E_4x4Mt02A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *