Емануела СКОЧИ срещу Преслава заради гримьора Цецо Андреев! Ето какво се случи:

Нова война разтресе чалгата. Емануела скочи срещу доскорошната си приятелка Преслава с грозни обиди. А причина за скандала стана гримьорът Цецо Андреев. На последните елиминации като негов защитник се изяви Преслава, а гневната реакция на Емануела не закъсня.

Фолк дивата от Добрич заяви, че колежката й и топ- гримьорът ще се сдобрят, щом той излезе от къщата. Според Преслава, избухването на Цецо срещу Емануела се дължало на неговата свръхемоционалност. Припомняме, че гримьорът изригна срещу певицата с изумрудени очи, след като тя го нарече „наркоман“. Цецо Андреев пък й отвърна, че е „развела целия свят“ и я нарече „селянка“. Емануела пък го определи като „обслужващ персонал“ и че „хапе ръката, която го храни“.

Опитът на Преслава да ги сдобри задочно от ефир обаче й донесе само грозни обиди, и то от доскорошната й приятелка. В свой пост в социалните мрежи Емануела заяви, че искрено се смяла на думите на Преслава и ги определи като „глупаво изказване“.

Последва кратък залп срещу Преслава и Алисия със серия от жълти публикации, в които двете биват наречени „предателки“ и че се продали за едно безплатно гримче при Цецо. Алисия била виновна, защото агитирала в профилите си в социалните мрежи да се гласува за гримьора. А Преслава – че се приела да му бъде защитник.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *