Емануела си падала по Преслава!

Емануела и Преслава

В поп фолк средите приятелството е нещо дефицитно, но не е така с дружбата между Емануела и Преслава. Двете певици демонстрират, че освен колежки са и добри приятелки.

Преди два дни най-оборотните изпълнителки отново бяха заедно. Синеоката красавица Емануела цяла вечер аплодираше Преслава и се кефеше на нейните изпълнения. Двете красавици са си близки почти от година време. Често Еми и Преси може да бъдат забелязани да ходят на кино заедно или да разпускат в някой клуб, обиколени от фенове. Емануела не крие, че много харесва

Емануела

Преслава и като човек, и като изпълнител. Както споделя самата тя, те са си много гъсти, особено от както са комшийки. Синеочката намира едрогърдата си колежка за много сладка и човек, който я познава отблизо, нямало начин да не я хареса. Въпреки, че двете се виждали сравнително рядко заради участията, винаги си отделяли време за излизане по женски, нищо, че са много различни по характер- откровеничи Емануела. Двете са много емоционални и това ги прави близки една на друга и ги свързва като приятелки.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/P31Knu1rlMc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *