Емануела си купи лукс апартамент в “Бояна”!

За новия си дом Емануела и Никола купуват само дизайнерски мебели

  Фолкпевицата Емануела сама платила телевизионната си сватба с митни-чарския наследник Никола Стоянов, която се развихри зад дуварите на риалити шоуто „Къртицата“. За да не бъде обвинявана, че се е задомила на аванта с парите на продуцентите Иван и Андрей, топ изпълнителката на „Ара“ пожелала да извади от собствения си джоб сумата, с която тържеството било спретнато.

Емануела вдигна сватба със сина на бившия митничар Лъчо Персила преди 3 седмици в Базата на „Къртицата“. В интерес на истината телевизионният джумбуш бе организиран за вдигане рейтинга на риалитито, тъй като певицата и любимият й Никола са семейство от цели 4 месеца.

Още в първите дни на годината се разбра, че чалгаджийката и любимият й са скрепили връзката си с подписи в Гражданското в „Красна поляна“. Само двама свидетели проследиха ритуала – колежката на младоженката Ромина и нейният съпруг.

Масрафът по третия и в крайна сметка успешен опит на Емануела да се види в бяла рокля все пак и излязъл доста по-тънко отколкото ако с Никола бяха организирали тържеството си извън Базата.

Например за булчинската си рокля изпълнителката на „Таралежа“ се охарчила с 2 хиляди лева. От модната къща, ушила одеждата, потвърдиха това пред журналисти. „Роклята не е взета под наем, а точно обратното. Емануела си я купи и нея, и коронката.

Само дългият воал й бе подарък от мен“, разкри дизайнерката София Борисова.

Тя и екипът й имали само 4 дни, за да ушият великолепната бяла дреха. Декорирали я със стотици кристали „Сваровски“. Смокингът на младоженеца пък излязъл наполовина на роклята и също минал в графата „разходи“ за младото семейство. Безплатен им бил кетърингът.

За него се погрижила фирмата, с която продуцентите имат договор да изхранва звездите и останалите участници в„Къртицата“.

Освен младоженци, семейство Стоянови ще са и новодомци, след като напуснат риалитито, подразбрахме още. Наскоро спестявалата от хонорари Емануела се сдобила с чисто нов апартамент в луксозна кооперация в „Бояна“, издават съседи.

Преди да влезе в риалитито, звездата лично оглавила контрола над бригадата бачкатори, наети от нея за довършителните работи по жилището. То пък щяло да бъде обзаведено с дизайнерски мебели на един от лидерите във вноса на обзавеждане „Мебели Италия“. Най-напред Емануела поискала да си поръча кръгло легло, но след като размерите на спалнята й не позволили да бъде включено в проекта, се примирила, че ще консумира брака си с Никола на спалня с обикновена форма и размери.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *