Емануела нареди брутално клана Диневи! Разкри защо бащата на Димитър Динев не я искал за снаха:

Емануела направи за две стотинки бащата на второто си дете Димитър Динев, както и цялата му рода. Фолк певицата е категорична, че едва ли двамата някога ще се помирят, дори в името на сина им. Според нея, главният виновник за разправиите й с Димитър е баща му, който му влияе много лошо.

„Няма как да има затишие. Не може… Изпитваме много голяма неприязън един към друг. Сега там са си добре, да е жив и здрав, да си се занимава… Баща му също е доволен, има си снаха, медалистка на спорта“, коментира Емануела.

Фолк певицата обаче не пропусна да подметне, че новата снаха на клана Диневи, практикувала един по- особен вид „спорт“. Емануела заяви, че явно една жена, за да бъде достойна за богаташката фамилия, трябва да се поздрави с „поне 100 баджанака, докато стигне от единия до другия край на Свети Влас“. Затова пък, успешни певици като нея, при това с мнение, не били подходящи за снахи на Диневи.

Емануела не веднъж е обвинявала бащата на Димитър – Динко Динев, че е виновникът за раздялата им и че сина им ще расте без баща. Певицата не крие, че богаташът не я одобрявал за снаха от самото начало. Затова Динев- старши спрял издръжката на Димитър и го изритал от палата във Влас. Богаташкото синче издържало няколко месеца без пари и скъпа кола, като през това време го издържала Емануела. Накрая обаче Димитър решил, че ще се върне във Влас, а ще зареже певицата и детето, както настоявал баща му.

Оттогава Емануела е в тежък конфликт с Димитър Динев и явно, няма изгледи скоро да се разберат. Поне не и докато милионерският наследник си има приятелка. След певицата той имаше няколко сериозни връзки, но всичките се разпаднаха заради непрекъснатите скандали с Емануела. А две от момичетата дори подадоха жалби в полицията срещу фолк дивата заради тормоз.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *