Емануела надяна брачната халка!

Емануела и Никола Стоянов

  Фолкдивата Емануела скъса с моминството, след като на изключително секретна церемония се бракува за своя годеник Никола Стоянов, ексклузивно разбрахме от приближен източник . Изпълнителката на „Таралежът“ и съпругът й успяха да опазят в абсолютна тайна щастливото събитие – за него впоследствие научиха и родителите на булката и младоженеца, и продуцентът й Виктор Касъмов.

Синеоката звезда и избраникът й се опитват да заблудят всички, че ще се женят, ама чак през лятото. Истината е, че са си разменили халките преди има-няма две седмици в присъствието само на двама свидетели – колежката на Емануела, Ромина, и нейния съпруг, успя да разбере още наш репортер.

След три неуспешни опита да създаде семейство Емануела вече е в обятията на своя официален съпруг Никола

Наскоро в интервю за светското списание „LOVE“ Емануела призна, че е получила две предложения за брак от Никола.

Това се случило след раздялата им през лятото. И двамата я приели изключително тежко, но повече Никола, който не скрил мъжките си сълзи пред певицата.

„Мислех си, че се одобряваме само за да живеем заедно. Не съм очаквала да ми предложи. Той обаче отишъл да ми купи пръстен. Като се прибрахме у дома, падна на колене и ми предложи брак. Пръстенът ми беше по-голям и след като го занесе да го стесни, пак ми предложи“, разказа Емануела.

След подписите в гражданското в „Красна поляна“ младоженците и кумовете им се почерпили щедро в столичен ресторант. Така Емануела сбъдна мечтата си да се задоми, но отчасти. „Не бях в бяла рокля, но някак ще го преживея“, изпуснала се звездата пред приятелско семейство, от което и узнахме за тайната сватбена церемония.

Пак според източниците ни причина за скоротечния подпис не е евентуална втора бременност на певицата, а суеверие. „С Никола решихме да пазим всичко в тайна, защото всеки път, когато оглася, че ще се омъжвам, черна котка ми минава път добавила синеоката булка.

В интерес на истината Емануела има достатъчно основания да се пази от уроки. Тя най-накрая прецака съдбата, която в продължение на почти 10 години й подвиваше крак на път за гражданското. Не е тайна, че веднъж фолкпевицата застана пред брачния олтар в очакване на годеника си и предстоящия им щастлив семеен живот. Той обаче така й не пристигна за пищно организираната сватба и изостави бъдещата звезда, бременна със сина им Христо.

Вторият опит на Емануела да създаде семейство бе със сина на продуцента й Виктор Касъмов – Денис. Избраха и дата – 11 септември 2011 г. Огнената звезда обаче влезе в ролята на булката-беглец в римейк на първата си сватба, след като ясновидката Николета в телевизионен ефир обяви Касъмов – младши за бисексуален а самата Емануела не отрече това.

Към сватба вървяха нещата и с пернишкия бизнесмен Слави Транспорта, но в крайна сметка той предпочете дългогодишната си приятелка Цветина.

Бракът на Емануела и Никола обаче бръкна с 500 хил. евро в джоба на Виктор Касъмов. Научихме, че няколко месеца преди провалената сватба със сина му Денис музикалният продуцент освободил най-печелившата си певица от брачна клауза в договора й. В нея било изрично записано, че тя му дължи сумата, ако се задоми или роди дете, преди споразумението им да е изтекло.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

„Сега преспокойно може и да си имат бебе с Никола, но още не бързат“, довери ха информаторите ни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *