Емануела и Мартин Николова Скъсаха! Той я замени със скандална плеймейтка:

Фолк певицата Емануела окончателно се е разделила с богаташкия наследник Мартин Николов. Въпреки че той влезе специално заради нея във „Вип Брадър“ и двамата си тръгнаха от шоуто уж много влюбени и щастливи, връзката им се разпаднала скоро след тв романса им.

Нещо повече. Мартин вече има нова изгора. Става въпрос за плеймейтката Десислава Димитрова, известна още като Деси Фотосесията. Наскоро двамата били забелязани да интимничат по време на прожекция, а според запознати, връзката им започнала малко преди Нова година.

По време на участието си във „Вип Брадър“ Емануела разкри, че е влюбена в Мартин, но не била сигурна в чувствата му. За да й засвидетелства любовта си, Николов влезе като гост в предаването. А фолк певицата пък реши да си тръгне с него преди финала на шоуто.

Плеймейтката, която забърса бившия на Емануела

Откакто излязоха оттам обаче, Емануела и дума не обели за отношенията им – нещо доста нетипично за нея. В крайна сметка, двамата се разделили и всеки поел по пътя си.

Наскоро фолк певицата се появи заедно с голямата си любов – Димитър Динев, за да отпразнуват заедно рождения ден на сина им. Изглежда за момента двамата пак са заровили томахавката. Но това най- вероятно ще продължи, докато Динев не си хване ново гадже.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *