Емануела задейства развода

Емануела е разделен с мъжа си от близо два месеца
Емануела е разделен с мъжа си от близо два месеца

Всякаква надежда, че бракът на Емануела може и да оцелее, замина под дяволите. Звездата на „Ара“ Емануела е задействала развода си с младия бизнесмен Никола Стоянов, научихме от свои източници в палата на Темида.

Вече почти два месеца неукротимата от мъж певица живее разделена от съпруга си. С него тя сключи брак на 3 януари, а през пролетта продуцентите на „Къртицата“ им спретнаха и телевизионна сватба. Семейният живот обаче не им потръгна и ето че няма и година, откакто се подписаха на брачното свидетелство, пътищата им се разделят.

Чрез своята адвокатка миналата седмица Емануела е подала молба за развод. Според нашите източници зеленооката изпълнителка иска бракът й с Никола да бъде прекратен чрез споразумение между двете страни. Това означава, че двамата съпрузи няма да имат финансови или друг вид претенции един към друг.

С Никола вдигнаха сватба в риалитито „Къртицата"
С Никола вдигнаха сватба в риалитито „Къртицата“

Щурата чалга дива, която зад гърба си има една провалена сватба с бащата на сина си и още един развален годеж със сина на продуцента си Виктор Касъмов, Денис, нямала търпение да се върне отново към моминството. Още следващия месец това би могло да стане факт, тъй като за средата на декември е насрочено заседанието на бракоразводното й дело.

Катаклизмите в личен план не се отразяват никак зле на Емануела, дори напротив. „Нямам време да мисля за съпрузи и мъже. Гледам си кариерата и заминавам за Азербайджан“, изпуснала се певицата пред колежки. Изпълнителката на „Нямам забележка“ стяга турне в бившата съветска република, след като от посолството в София пратили делегация до „Ара“, която да уреди серия от концерти в Баку и няколко други града. „Увериха ни, че Емануела е много популярна в Азербайджан. Всички музикални телевизии въртят клиповете й. Казвали й българската Барби“, признаха от фирмата на певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *