Емануела заведе дело срещу гримьора Цецо Андреев! Ето каква е причината:

Емануела изпълни заканата си да съди гримьора Цецо Андреев. Фолк певицата е завела дело заради негови думи по неин адрес по време на съвместното им участие във „Вип Брадър“ през есента.

В риалити шоуто гримьорът се изцепи, че Емануела развела не един и двама мъже. Андреев имаше предвид слуховете, че фолкаджийката развалила брака на настоящия си приятел Мартин. Половинката на Емануела влезе по спешност в шоуто, за да изчисти името на възлюбената си, като обясни, че вече бил разведен, когато връзката им започнала. Но явно гневът на фолк певицата така и не се е уталожил.

Затова на 31 януари тя официално е завела дело срещу Андреев, като формулировката на иска е „за обида разпространена чрез електронна медия“.

Преди шоуто, Емануела беше една от редовните звездни клиентки на известния гримьор. Въпреки скандалът с фолк певицата, в защита на Цецо Андреев се изказаха колежките й Алисия и Преслава. Емануела побесня най- вече заради Преслава, която дори отиде да защитава Цецо Андреев в шоуто. Допреди това, двете бяха доста близки приятелки. Но към днешна дата нямат никакви отношения.

А с Алисия, Емануела е скарана от години. Преди това двете бяха близки приятелки, но впоследствие Емануела обвини бившия си шеф, че толерира Алисия за нейна сметка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *