Емануела „забогатя“! Вижте каква издръжка получава от Динев!

ЕмануелаЕмануела роди син на милионерския наследник Димитър Динев и всички завистливо решиха, че е спипала Господ за шлифера и се е уредила до края на живота си.

Истината обаче е съвсем друга. Тя продължава да се труди през вечер и да весели пияни компании по клубовете, за да свързва двата края и да издържа децата си. Големият Христо вече е тийнейджър и по него има много харчлъци, а малкият сладур Мити, кръстен на татко си, също има сериозни разходи. Той расте като гъбка и непрекъснато има нужда от нови дрехи, вся още яде скъпи бебешки храни, а на всичкото отгоре певицата плаща за бавачка, за да може да работи.

Най-после таткото Димитър Динев е поел част от отговорностите за детето и е започнал да му плаща издръжка, за да не излезе, че е безотговорен родител. Адвокатите му преценили, че сумата от 250 лева на месец е  достатъчна, за да покрие разходите за малкия. И сега я изплащат всеки месец.

Емануела море1Причината е, че се водят няколко дела едновременно и най-сериозното е за настойничеството върху момченцето. Фамилията Диневи не харесва майката, но иска бебето да израсне в лукс в морското им имение в Свети Влас. Затова и Димитър се бори с нокти и зъби да вземе малчугана чрез съда, доказвайки, че Емануела не е добра майка заради многото си участия и отсъствия от къщи.

От своя страна певицата брани малкото си като лъвица и е завела контра дело също за попечителство. Бившите влюбени не могат да се гледат и да се дишат, но всеки държи детето да е само негово, а другият да го вижда веднъж на две седмици.

На няколко пъти тя доказа, че младият милионерски наследник не е добър татко и като вземе Мити, отива на дискотека и го зарязва при непозната бавачка. Веднъж детето се беше върнало и наранено и се оказа, че е паднало.

Сега вече Димитър плаща поне издръжка. Символична сума, която цели да запуши устата на бившата му любима. Тя обаче е завела дело за много повече пари, а адвокатите му доказват, че е беден и безработен и не може да си ги позволи.

Съдебните битки между двамата ще продължат дълго време, категорични са юристи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *