Емануела жули белот, докато хваща тен на плажа

Емануела се оказа веща в играта и с уменията си събра очите на съперниците

  Емануела изкарва пари дори и докато почива. За има-няма половин час чалга дивата заработи 5 стотака с игра на белот на плажа в Равда, видяха с обективите си папараците.

От няколко дни певицата се е изнесла в морското селце хем на курорт, хем по работа. Миналия уикенд най-оборотната изпълнителка на „Ара“ презентира в местно заведение новия си албум, а след промоцията се отдаде на купон и мързелуване.

В късния следобед на неделя Емануела се появи с голяма компания на плажа на Равда. По петите я следваше съпругът й Никола. Верният мъж на певицата обгрижваше и нея, и колежката й Джина Стоева, която сподели слънчевите бани на семейната

Емануела не стана от масата докато не обра парите на всички

двойка. Никола, който се венча за изпълнителката на „Тръпката“ в риалитито „Къртицата“, периодично снабдяваше двете дами със студена бира от най-близкото капанче.

Докато с жадна глътка обърна 2-3 чаши пиво, чалга звездата подсигури с нелоша сума семейния бюджет. Емануела се включи в игра на белот на вързано и с мъжа си ошушкаха противниковата двойка с почти 500 лева. „Айдеее, изкарахме пари за вноската за новите плочки“, изцепи се през бурен смях певицата.

После разясни, че вече трети месец чака да й доставят от Италия фаянс за баня със златно покритие. Поръчала плочките за апартамента, в който ще живее със съпруга си. След като излязла от Базата на „Къртицата“, изпълнителката впрегнала всички финансови ресурси, за да довърши новия дом в „Бояна“.

Джина Стоева отменяше мъжа на Емануела, като я мижеше е лосион против изгаряне

В момента бачкаторите на обекта действали с пълна мощност. На дневен ред било облепянето на банята със златните плочки, осведоми компания Емануела.

Неделната й морска почивка приключи по залез слънце с масаж. Джина Стоева размачка гърба на колежката си с плажно масло. Наложи се областта около кръста да бъде намазана и с кисело мляко, понеже докато хитовата певица жулеше белот, слънцето препече и зачерви кожата й.

Първа дружка с Икебаната

Емануела вече е първа дружка с Деян Неделчев, по-известен с прякора си Икебаната. Двамата се сприятелиха покрай участието си в „Къртицата“, но продължават да се виждат и след края на шоуто. Икебаната даже бе водещ на промоцията на новия албум на Емануела в Равда.

„Това се казва класа, дами, господа и фенове За мен е удоволствие, познавам една от най-хитовите изпълнителки на Балканите. Имах честта я опозная в „Къртица и вече мога да я нарека своя близка приятелка заяви ексцентрикът при откриването на купона.

Сред гостите на промоцията бяха колежките на Емануела Ивена, Дамян и Ваня, Ангел, Джордан. Стефани и Ванеса, Ерик, както и Джина Стоева, с последната домакинята на вечерта представи дует, включен в новия й албум. Емануела и Джина получиха бурни аплодисменти за изпълнението си, което е сигурен знак, че песента им „Кой видял – видял“ ще е голям летен хит.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *