Емануела вдига сватба в „Къртицата“

Свръхпретенциите на Емануела за сватбения й ден ще бъдат задоволени заради високия рейтинг на риалитито

  Фолкпевицата Емануела предложи брак на своя възлюбен Никола в ефира на риалити шоуто „Къртицата“. Изпълнителката на „Да си плащал“ възнамерява да вдигне сватба под светлините на прожекторите в Базата на телевизионното предаване, като тепърва ще разберем кой от съквартирантите й ще кумува на венчавката.

„Искам роклята ми да бъде огромна, сватбата да е пищна и хубава“, възкликна брюнетката в предаването на живо, като гостът в студиото Евгени Минчев обяви, че ще подари на младоженците специална вечеря в Лондон.

Близки до Емануела обаче разказват, че предстоящата й сватба е медийна машинация от нейна страна само и само за да се

Емануела и Никола

насочат светлините на прожекторите върху нея и да стигне по-напред в риалити шоуто тъй като още през януари тя и приятелят й Никола сключиха граждански брак. Новината гръмна още преди месец. Журналисти разкриха, че певицата е подписала единствено пред двама свидетели с цел да не вдига панаири и сензации около себе си. Стигнало се до това решение от суеверие, тъй като през последните 2 години Емануела на няколко пъти обявяваше, че ще мине под венчило, но все черна котка и минаваше път.

Предстоящата й сватба в „Къртицата“ ще бъде напълно бутафорна и показна, уредена с парите на продуцентите. Именно заради това Емануела има купища претенции около деня, в който да се види в бяло. Тя настоява за огромна булчинска рокля на парижки дизайнер, специален кетъринг и условия, при които да подпише. Естествено, пиршеството ще подсигури взривяващ рейтинг за риалитито, заради което претенциите й ще бъдат уважени.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *