Ели Гигова търси спешно мъж! Има ли мераклии?

Ели ГиговаЕли Гигова е самотна от доста време и явно я удари хормона.

Ледената красавица престана да бъде толкова недостъпна и мина в отбора на дамите, които се щракат в предизвикателни пози, за да търсят внимание.

Попрезравящата хубавица  си пусна селфи, което показва належащата й нужда от истински мъж. Галантен навън и звяр в леглото.  Погледът й е копнеещ и предизвикващ, жаден за ласки.

След като вметна фотото,  Гигова веднага започна да събира лайкове, но предимно от жени. Приятелките й я обсипаха с комплименти от рода на „неустоима си”, „страхотна си”, „страшно ти отива провокативната визия” и все от този сорт.

Преди месец милионерската щерка смени цвета на косата си, а това е първата стъпка на жената, която е решила да се впусне в приключения и да търси промяна в скучното си ежедневие.

Напоследък  любовният живот на Гигова е в пълен застой. Тя отдавна чака принца на белия кон, но кой знае защо той все я подминава.  След раздялата й с бизнесмена Димитър Тодоранов преди година, Ели  не е имала сериозна връзка. Явно все изтегля късата клечка, защото е прекалено претенциозна и мъжете бягат от живота й с бърза скорост.

Ели ПеткоТя преживя и таен любовен романс с Николай Бареков. Двамата се криха половин година от ревнивата му съруга. Накрая той все пак се разведе, но не заради нея, а заради новата си любов Мария Календерска, която му роди син.

Най-дълго Гигова се задържа с царя на нощния живот Петко Димитров. Даже се бяха сгодили, но тя избра да отиде да работи в Европейския парламент и да гради кариера, а той бързо я замести с танцьорката Яна. Двамата имат успешен брак и две деца, а Ели отдавна е останала в миналото.

В момента тя осъзнава, че годините си минават, всичките й приятелки отдавна са женени и си имат деца, а тя стои като ледена принцеса и чака любовта. А любовта трябва да е в лицето на успял мъж, заможен, който не преследва богатството й, мил, галантен, мъжествен и куп още изисквания.

Такива мъже има, обаче са заети отдавна, коментират в светските среди и съветват Ели малко да свали гарда. И да се огледа не само в средите на милионерите и плейбоите.

А тя май вече е готова да го направи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *