Ели Гигова ненавижда Преслава заради Петко Димитров!

Ели Гигова

  Милионерската щерка Ели Гигова не крие, че все още има лошо отношение към Преслава – въпреки, че отдавна вече не делят един и същи мъж, мълвят злите езици.

Ели не харесва Преси заради старото съперничество, а чалга по принцип ненавижда и не обича да слуша, твърдят нейни приятели.

Преслава е бивша любовница на изгората на Гигова – Петко Димитров. След като Петко заряза чалгарката, започна връзка с Елито.

Тя пък от своя страна се разделя с дългогодишното си гадже, французинът Филип, които заминава за САЩ да става банкер.

Ели е имала краткотрайна връзка и със софийски бизнесмен,

Преслава

собственик на самолетна компания. Гигова всъщност е щастливата звезда на Петко Димитров! Благодарение, на нея днес той има сериозно препитание.

Защото Ели Гигова накара баща си милионерът Николай Гигов да даде пари на Петко, за да направи “Найт Флайт“ носи мълвата.

Николай Гигов вкара Петко Димитров и в семейния отбор “Локо“, (Сф). Петко стана член на Управителния съвет и четник на Гигов, когато той не е в България. На Димитров дори често му се налагаше да присъства на тренировки и да докладва по

Петко Димитров

телефона на Гигов какво ново се случва на стадиона в “Надежда“.

Но всичко хубаво в живота има край. Приключи любовният роман между Ели и Петко Димитров, като краят бе сложен през февруари 2012 г. Само неприязънта на Ели Гигова спрямо Преслава си остава същата.

Пресито обаче, няма защо да е разтревожена.

Гигова не ходи по чалга клубове и затова е невъзможно да има челен сблъсък между тях.

Освен това Ели почти не стъпва напоследък в България, защото работи в екип с евродепутатката Илияна Йотова – и постоянно прави работни совалки между Париж и Брюксел.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *