Елица на Стунджи завъртя ново младо гадже!

Елица Тодорова и Венци Чанов

  Елица Тодорова сложи в малкия си джоб и най-изпечените родни мъжемелачки и нищо чудно да задмине даже и кака си Миглена Ангелова, известна с 5-те си брака. Певицата от години върти на малкия си пръст талантливия Стоян Янкулов – Стунджи и го разведе и заряза, а с днешна дата събира в леглото си цяла група рапъри.

Криско, чиято песен набута най-безцеремонно на Евровизия напук на зрителското гласуване, е вече остаряла тръпка за палавата Елица, научихме от достоверен източник. Той е сменен светкавично от нов младок, при това негов приятел и колега. Момчето се казва Венци Чанов и за разлика от Криско блести освен с ЕГН от края на 80-те и с мъжествена физика, която явно е била решаващият критерий за мъжемелачката Елица.

Не честата смяна на младоците в кревата обаче е най-възмутителна в поведението на певицата. Оказва се, че палавата кака на Венци е толкова впечатлена от мъжките му способности, че не ще да се раздели и за ден с него. За това приложи стария си трик с Криско и набута и колегата му в Евровизия и така си осигури постоянното му присъствие поне за месец напред. Тотално безизвестният рапър, чийто певчески талант познават само роднините му от Плевен, ще се изявява редом до нея и Стунджи на сцената на финалния кръг в Малмьо, Швеция. Екскурзията му до там, разбира се, е на издръжката на БНТ, но тя далеч няма да е единствената

До големия концерт остава цял месец, който Елица и новото й гадже ще изкарат в прекачване от самолет на самолет, изцяло на държавни разноски. Пътуванията са с цел представяне на българската песен „Само шампиони“ из европейските страни и покрай работата влюбените гълъбчета ще си направят една хубава и безплатна обиколка. Те вече посетиха заедно Холандия, където изкараха 3 дни.

По регламент с Елица би трябвало да пътува дуетната й половинка Стунджи, но тъй като той отдавна не свири първа цигулка в кревата й, опърничавата варненка го натирила от официалната програма и той ще се включи само на финала в Швеция.

Още когато дуетът бил поканен да представя страната ни, певицата съвсем безпардонно заявила на Янкулов и на екипа на БНТ, организиращ Евровизия, че не желае да се засича с него с повод и без повод и ще го изтърпи само за клиповете и финалния концерт. Тя въобще не се трогнала от протестите на работещите в националната медия, според които всъщност Стунджи е големият талант в дуета и на него певицата дължи кариерата си, заради което той трябва да пътува из Европа. Елица била категорична, че тя е лицето на формацията и ако не искат да се лишат от присъствието й, ще се съобразяват с условията й.

Първоначално тя планирала да пътува по служебните екскурзии с Криско, на чието име дори били записани самолетните билети, но след това наредила да бъде заменен от новия играч в кревата й Венци Чанов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *