Елеонора Манчева ограбена от мъжа си

Владо Манчев не се притеснява от факта, че красивата му съпруга го издържа
Владо Манчев не се притеснява от факта, че красивата му съпруга го издържа

  Бившият национал на България и нападател на ЦСКА Владимир Манчев вегетира върху гърба на съпругата си Елеонора, носителката на престижните титли „Мисис България“ и „Мисис Вселена“. От 2011 г. насам готованецът от Пазарджик живее на издръжка на половинката си въпреки всеобщото мнение, че като истински мъж той е главата на семейството и основен спонсор на красивата брюнетка. Уви, оказа се точно обратното!

От седмица въпросът има ли развод, няма ли развод между Нора и Владо Манчеви обхожда медийното пространство, а догадките за предполагаем разрив в семейството се свеждат приблизително до следното: скъсалият с футбола нападател е оставил без пукнат лев меркантилната миска която от своя страна му е била шута. Почти в целта! Но с важното уточнение, че не Владимир Манчев подсигурява охолен живот на Нора, а тя подсигурява охолен живот на Манчев. Потресаващи детайли от житието-битието на известното семейство научихме от приближени източници, които със сигурност ще навредят на реномето му, но пък е редно да се знае истината.

Елеонора Манчева отпразнува 30-ия си рожден ден в компанията на Митко Димитров
Елеонора Манчева отпразнува 30-ия си рожден ден в компанията на Митко Димитров

Владимир Манчев затънал с финансите скоро след края ма кариерата си в чужбина през 2011 г. Колкото и да не е за вярване, 6-цифрените суми, плащани от „Лил“, „Леванте“, „Селта“ (Виго) и „Реал“ (Валядолид) към днешна дата са се стопили до 0.

„Тези пари са прахосай и до последното евро. Откакто се върнаха от чужбина, Манчев живее в къщата на родителите на Елеонора. Пардон, той всъщност е на хотел при тях.

Да плати ток, парно и други режийни, абсурд! Това него не го интересува. Този човек е абсолютен търтей. Впил се е в нея, а реално тя е тази, която го издържа“, свидетелстват съседи на семейството.

Неведнъж те ставали свидетели как Манчева паркира пред къщата им аудито си с багажник, пълен с покупки. „Да й помогне в пренасянето на торбите? Че това е унижение за него! Да не говорим, че веднъж не сме го видели зимно време да изрине снега пред къщата“, съскат срещу мързеливия бивш футболист комшиите.

Приблизително от 8 години през няколко преки от дома на родителите на Нора стърчи груб строеж на къщата, в която семейството трябвало да живее. Постройката обаче едва ли скоро ще бъде завършена по простата причина, че само единият от съпрузите влага средства в нея.

Владо МанчевКъщата строи Нора, тя ни наема тя ни плаща, тя обикаля строителните хипермаркети за плочки и материали. Мъжа й не сме го виждали тук“, категорични са бачкатори, работили по строежа.

Жената-мъж в семейство Манчеви отсега пестяла за обзавеждането, когато дойде времето за него. „А е можело да си докарат мебели за петцифрени суми в евро, които Владо купувал за квартирите им в чужбина. Наши сънародници са ги засичали преди години на шопинг в Милано. Нора си купила една рокля, а той — ризи и блузи на кило. За жалост това момче не мисли за бъдещето си. Пропилял е всичко, добре, че са Нора и родителите й“, коментират още из съседските къщи на Манчеви.

Наскоро за тях като манна небесна дошла новината, че готованецът започва работа в школата на ЦСКА. Въпреки това обаче Владко отново не допринесъл за семейния бюджет – Сашо Томов още не му е дал нито една от заплатите в размер на точно 1000 лв.

Макар да живее на аванта, темерутът не демонстрира и грам уважение към законната си съпруга. За последния й рожден ден не и подарил дори и една китка.

Преди три години за 30-тия си юбилей Нора събрала приятели в „Найт Флайт“. „Съпругът й лежа час върху едно от сепаретата, а когато точно в полунощ тя духна свещите и разряза тортите, той обяви: Хайде, тръгваме си, мина сеирът, няма какво да правим повече тук!“, потресени са дами, присъствали на купона.

За истинското лице на уважавания бивш футболист се разчуло и из Студентски град, където Нора Манчева държи аптека. Излишно е да споменаваме, че поради липсата на свои собствени авоари инвестицията в бизнеса била само и единствено на миската.

„С цялата си наглост обаче този човек редовно идва в аптеката и обира оборота. Заради грубиянското му отношение вече няколко аптекарки избягаха“, разкриват от съседните заведения.

За най-близките приятели на Елеонора Манчева остава необяснима загадка защо при всичко изброено до тук тя все още продължава да е омъжена за разорения футболист.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Елеонора Манчева ограбена от мъжа си"

  1. asmr our   05.09.2021 at 2:34

    Hi my friend! I wish to say that this post is awesome,
    great written and come with approximately all significant infos.
    I would like to look more posts like this .

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *