Елен Колева отказа сек*а! Вижте защо:

Елен КолеваЕлен Колева е минала на пълен пост и молитви.

Актрисата, която стана ревностна християнка, напоследък спазва всички християнски обичаи и забрани. Затова, се е отдала на строг великденски пост. А когато прави нещо, тя го прави както трябва и докрай.

Чаровницата е оставила месото, млякото и всички животински продукти. Кара само на зърнени храни, а за да не отпадне съвсем физически, си позволява малко мед от време на време. Това е единственото й отклонение от канона, който забранява абсолютно всички животински продукти, в това число и меда.

Елен пости, не за да се прави на голяма християнка, а заради вярата си. От малка тя била религиозна, но съжителството й със Сашо Майонезата я лиши от възможността да спазва принципите си. Там любовта й към него победи временно вярата.

След връзката си с Калин Терзийски обаче, актрисата се върна в лоното на църквата и не изпуска празник, без да запали свещ и да прочете молитва.

Елен ново гаджеНай-много от ревностните й пости и молитви страда новото й гадже – французинът Марсел. Двамата са силно влюбени и дори говорят за брак.

Само че Елен му е отказала всякакви ласки до Великден, тъй като постите изисквали и телесно въздържание. Марсел никак не разбирал православната църква и открито недоволствал, че хората трябва да постят дори в леглото.

Силно влюбеният французин се заканил, че веднага след Великден ще отведе любимата си някъде далеч и двамата ще наваксат принудителното въздържание. Елен пък нямала нищо против, защото тогава любовта им няма да се брои за грях.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *