Елен Колева опроверга: С Александър Найденов сме разделени!

Елен Колева

Звездата от „Шивачки“, Елен Колева опроверга мълвата, че се била събрала с майонезения крал – Александър Найденов.

Слуховете тръгнали, след като бдителни папараци ги били видели да се разхождат заедно под ръка по крайбрежната на морския курорт Балчик. Въпреки това, актрисата бе категорична, че на този етап нямало стопляне на отношенията между тях двамата.

Нейните близки не отрекоха клюката, но отказаха да коментират продължението на връзката между актрисата и бизнесмена след шумната им разлъка през юли. Точно край морето, баровецът се извинил на половинката си за грандиозния скандал, станал причина за раздялата им и се разкаял за избълваните от него по медиите факти.

Елен и Александър

Всъщност светската двойка се разпадна доста драматично, като всеки сочеше другият за главната причина за ряздялата. Според актрисата виновният е Александър , защото с него са били като от две различни планети и дума не ставало за общи интереси.

А според Александър, красавицата му кръшкала с колегите и само въпрос на време било да го украси с рога. И двамата отрекоха възрастовата разлика да е причината, а сочеха характера на половинката си за виновник. Бизнесменът бил болезнено ревнив, а тя прекалено разпиляна и вятърничава.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JoQv1eTHuCc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *