Елен Колева криела мръсни тайни, издават съгражданите й от Монтана!

Елен Колева

Така твърдят нейните съграждани от Монтана. Може и да има нещо вярно в слуховете, след като 54 годишният бизнесмен Александър Найденов прекрати бурната им връзка.

Както самият бос на Олинеза твърди, причината за тяхната раздяла са малките мръсни тайни на Елен, от които му се изправила косата, след като подразбрал за нейното минало.  Да си припомним, че преди време маститият бизнесмен заряза жена и

Александър и Елен

деца и бе лудо влюбен  в малката изкусителка.  Оказало се, че тя е била и истинска мъжемелачка в леглото.  Според слуховете, тя била интимна с режисьора и продуцента на филма „Шивачки“.

Именно тази лента я направи известна актриса. На нейните колежки тогава им направило впечатление особеното отношение към нея, въпреки равностойните роли. Именно за това от тогава Александра Сърчаджиева и Виолета Марковска не си говорят с нея до ден днешен. Мълвата за мръсната тайна на особеното отношение към Елен във филма, бе потвърдена от нейните любовници. Измаменият любовник изригнал, след като хванал един от любовните СМС от нейните „приятелчета“, твърди тяхна

Елен Колева

близка. Това накарало майонезеният бос да отвори широко очите си и да следи внимателно изгората си. Въпреки че Елен бързо триела всичко, което е компрометиращо от нейния телефон, Найденов все пак успял да види едно от тях. Така образът пред измаменият влюбен се избистрил и замъгленият му от любов поглед се изчистил. Интересно, че от както сложи край на връзката им, Елен Колева изчезна безследно.

Шивачки
http://youtu.be/bRzlw4jXPLs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *