Елена Петрова: Нямах детство!

Не съм имала детство. Коледата беше празник за заможни деца, не за нас. Рядко имахме пари за елха. На рождения ми ден получавах малко по-топло отношение от близките. Трябваше да порасна много бързо, за да оцелея“, разказва без излишни скрупули Елена Петрова.

Къдрокората красавица мила стъкла на автомобили, за да се прехранва
Къдрокората красавица мила стъкла на автомобили, за да се прехранва

Актрисата от „Стъклен дом“ никога не се е притеснявала да разказва за ужасяващата си младост. Тя много рано остава без баща, а майка й няма как да се справя с издръжката на четирите си деца. Елена е тази, която трябва да поеме част от грижите за тримата си братя. Тя не се оставя примирението да я превземе. Наркотиците, сек*ът, пропадането са само на една ръка разстояние, но Елена тръгва по по-стръмния път.

„Работила съм какво ли не, за да помагам на семейството си. Няма срамен труд, освен ако не продаваш достойнството или не вредиш на други хора. Истината е, че ми вървеше с каквото се захвана и много бързо започнах да вадя добри пари. Виждала съм добро и лошо.

Бащата на малката Елена я изоставил, когато била съвсем малка
Бащата на малката Елена я изоставил, когато била съвсем малка

Бедността винаги е била около мен но не й се дадох. Никога не съм избирала мъжете според богатството им. Животът ме научи да не разчитам на чужда помощ, а сама да търся своето място под слънцето. Ангелът ми хранител се е погрижил за останалото“, категорична е Елена.

Къдрокосата красавица наистина изкарва голям късмет в един важен момент. Тя отново е стигнала почти до дъното и се налага да мие стъклата на автомобилите по светофарите, за да купи нещо за вечеря за братята и майка си. Един ден Ели се спира пред правилната кола и започва усърдно да мие предното стъкло. В автомобила е Мариан Вълев, който вече е натрупал известен опит в българското кино. Тъкмо са го поканили да участва в „Граница“, но режисьорът на лентата не може да открие подходяща за неговия образ екранна партньорка. Над сто момичета са минали през кастинга и нито една не става. Вълев почти се е отчаял, когато вижда усмихнатата мургава красавица, която стои чинно до колата му и очаква да
получи някой лев.

Той заговаря момичето и му предлага да се пробва в киното. Елена съвсем естествено в началото смята, че това е номер, с който да я подлъжат да тръгне по стръмното нанадолнище. Впоследствие разбира, че красивият непознат има напълно почвени намерения и наистина се опитва да я уреди за филмовия проект. В това време Мариан Вълев вече се е усетил, че не е никак безразличен към красавицата и прави всичко възможно да й завърти главата.

„Там, на светофара, видях едно истинско съкровище. Моментално разбрах, че от нея може да излезе шлифован диамант. Държеше се много естествено пред камера, въпреки че много рядко преди това са я снимали дори с фотоапарат. Радвам се, че й помогнах да се измъкне от тинята и да тръгне нагоре“, ще разкаже по-късно Мариан Вълев.

С децата си
С децата си

За интимната страна на тази история той не обелва и дума. Но всевиждащото око на камерата дава достатъчно красноречиво доказателство. По сценарий Мариан и Елена трябва да пресъздадат сексуален акт. В действителност се получава една от най-горещите сцени в родното кино.

„Няма как да не са били гаджета и така да се раздадат пред камерата“, коментират след това критиците. Малко след края на снимките пътищата им се разделят. Актьорът, който след това ще спечели истинска популярност като Куката от „Под прикритие“, се влюбва в Белослава и съвсем забравя за чистосърдечното момиченце, което му е измило предното стъкло. Елена е силна натура и подобно предателство няма как да я катурне от седлото, точно когато се отправила към светлината. Тя използва натрупаната инерция и малко по-късно участва в римейка на „Козият рог“.

Правилните хора вече са я забелязали и започват да я канят в различни проекти. Намират се щедри рекламодатели, които са готови да платят скъпо, за да имат в клиповете си красивото момиче с естествена къдрава коса. Появява се и принцът на бял кон, който най-сетне ще осигури охолен живот на момичето, израснало в пълна мизерия. Гръцки милионер я вижда на някакво официално събитие и я кани на среща. Тя категорично отказва. Баровецът Аристотелис Фотилас не се отказва.

„Беше намерил отнякъде телефона ми и продължи да ми праща покани. Дълго време се дърпах и чак след година се видяхме. В никакъв случай не беше любов от пръв поглед. Не вярвам в нея. Като малка се влюбвах в разни момчета, но ги обожавах тайно. Нямах смелостта да им призная чувствата си. Срещнах Аристотелис във възраст, когато нямах право да се увличам като в ученическите си години.

Прецених внимателно какво ще ми даде нова връзка. Той ме спечели със своето спокойствие. Беше първият човек, с когото имах смелостта да обсъждам и кнай-интимните си проблели. Преди това не съм се разкривала пред никого, дори и пред собствената ми майка“, разказва Елена. Тя ражда близнаци на гърка, двамата вдигат сватба и изглежда, че историята на Елена ще е с щастлив край. Само че тя няма желание да приключи приказката като наедряваща домакиня, която върти луксозен дом и се грижи за възпитанието на децата. На Елена й се работи и се втурва през главата за главната роля в „Стъклен дом“.

Понякога й се налага да работи по 48 часа, за да навакса с графика. Прекалената й ангажираност не я притеснява, но е причина за охлаждането на отношенията й със съпруга. Той е на мнение, че жена му трябва повече да се задържа у дома, вместо да търчи по снимки. Двамата не могат да изгладят отношенията и Елена търси утеха при оператора от Би Ти Ви Светлин. Той не е единственият щастливец, получил възможността да утешава отчаяната съпруга с интимни ласки.

Въпреки многобройните изневери къдрокоската продължава да се кълне, че обича съпруга си. Напоследък тя не се притеснява и да пусне сълза, когато говори за грешката си да изостави временно Аристотелис. Елена отново е усетила ледения дъх на немотията около себе си. След края на „Стъклен дом“ режисьори и продуценти сякаш я забравят, рекламните ангажименти също секват. А отритнатият съпруг е спрял финансовото кранче. Елена от своя страна е свикнала вече с охолното си съществуване. Решението е съвсем простичко. Тя ще се извини на мъжа си и ще се върне при него, защото приключенията са й омръзнали, а зимата е близо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/NX5sg5DK1T4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *