Елена Петрова най-обича да заработва лесни пари

Елена Петрова

  Откакто приключиха снимките на „Стъклен дом“, Елена Петрова се озърта за нова работа и свежи постъпления в семейния бюджет.

Актрисата приема всякакви предложения за нови превъплъщения, но най-сладки за нея са ангажиментите като водещ, „Отиваш, прочиташ сценария, вземаш пачка и си заминаваш. Какво по-хубаво от това?“, споделила Петрова пред приятели.

Заради леките задължения тя се навива да води всичко, за което я поканят, стига да падат добри пари. В началото на август се появи на сцената на “Бургас и морето„, откъдето прибрала 2000 лева, твърдят запознати. Първоначално Петрова поискала три бона, но организаторите категорично й отказали. Хилядарката влязла в джоба на колегата й Ники Сотиров, с когото заедно били конферансиета на програмата.

Освен това през лятото Елена няколко пъти забавлява гостите по морските курорти на частни партита а след изявата й в „Шоуто на Слави“ като гост-водещ акциите й се вдигнали чувствително.

Напоследък тя изпитва известни финансови затруднения, макар че продължава да живее с добрите хонорари от „Стъклен дом“. Бившият й гръцки съпруг милионер се грижи основно за близнаците им и не задоволява мераците на ексизгората си за скъпи вещи и материални придобивки.

Банковата сметка на Елена ще набъбне чувствително покрай участието й в нов сериал на Би Ти Ви. В него тя ще говори с духове. Продукцията е една от четирите нови ленти, с които частната медия ще изненада зрителите си през новия телевизионен сезон. Екипът на поредицата от самото начало решил, че ще повери главната роля на Елена Петрова която ще играе медиум.

Сценарият засега е обвит в пълна тайнственост. Зрителите предполагат, че филмът ще е хибрид между „Шепот от отвъдното“ и „Досиетата X“. Вероятно героинята на Елена Петрова ще може да вижда в бъдещето. Работното заглавие на сериала е „Шестият ключ“. Предвижда се той да се завърти в ефира в началото на следващата година.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *