Елена Петрова и Аристотелис си дадоха втори шанс

Елена Петрова и Аристотелис Фотилас на сватбата си

  Елена Петрова се обърна на 180 градуса и отново гледа към гръцкия си съпруг. Звездата от сериала „Стъклен дом“ склонила пак да се събере с милионера византиец Аристотелис Фотилас и да даде втори шанс на брака им.

Къдрокосата актриса твърдяла, че така близнаците й Изабела и Александър ще растат в по-нормална атмосфера, но според злите езици решението й е по финансови причини. Останала без твърди професионални ангажимент и твърд доход, Петрова сметнала, че ще си живее по-луксозно, ако има заможен мъж до себе си.

Намерението на Петрова отново да бъде примерна съпруга и майка, полугласно бе потвърдено и от самата нея. Неотдавна актрисата сподели, че трепетите около изпращането на децата й в първи клас й дошли в повече, но за щастие имала специална подкрепа в този паметен ден – 15 септември.

Елена Петрова с децата

Актрисата изпратила Изабела и Александър до училището, придружена от Аристотелис. На хлапетата определено им личало колко доволни и радостни са, че най-сетне пак са с двамата си родители.

В изблик на емоционалност Елена проляла няколко горещи сълзи от умиление, докато махала с ръка на заминаващите за първия учебен час малчугани. Съпругът й пък се усмихвал щастлив, че семейството му е спасено. Петрова и Фотилас си живееха чудесно до преди 2 години, когато актрисата реши да се отдаде на извънбрачна любов. Тогава Елена се влюби на бърза ръка в свой колега от Би Ти Ви – оператора Светлин. Двамата не криеха чувствата си и често се появяваха хванати за ръце на светски събития. Понякога дори се натискаха в тъмни кьошета, сякаш са ненаситни един за друг тийнейджъри.

Татуираният млад мъж взе акъла на звездата и тя пожела развод. На нея хич не й беше трудно да стигне до това решение, тъй като имаше и доста индикации, че Аристотелис също залита по чуждо.

Още преди Елена да го зареже, гъркът си намираше партньорки за секс в сайта „Елмаз“.

Да, ама не – разводът не се оказа никак лесна работа за звездното семейство. Или по точно трудни се оказаха подялбата на имуществото и вземането на попечителство върху децата. Двамата съпрузи така и не можаха да стигнат до съгласие по основни въпроси, касаещи официалната им раздяла.

Проблемите с Аристотелис отключиха едно след друго нови и нови неприятни ситуации около Петрова. Сред големите й изцепки бе да седне зад волана с 1,3 промила алкохол в кръвта

Издънката й коства солена глоба и отнемане на книжката за месеци.

Сега, след почти 2 години семейни драми, по всичко личи, че Елена и византиецът са направили ревизия на отношенията си и са се отказали от развода. Двамата вече не смятат да развалят брака си и в името на децата ще се опитат да изгладят повечето си разногласия. Дори е постигнато съгласие занапред съпрузите да пазят достойнството си, като държат изневерите си в дълбока тайна от обществото. Или поне така твърдят запознатите със семейните им дела.

„В последните две години вярвам, че човек има право на своите грешки, стига така да не навреди на някой друг“, сподели неотдавна Елена. Което е потвърждение за това, че фамилията Фотилас е стигнала до консенсус по един от важните въпроси – че всеки от съпрузите може да кръшка, но дискретно, без забежката му да наранява другия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Елена Петрова и Аристотелис си дадоха втори шанс"

  1. are web hosting   28.08.2021 at 5:30

    I have read so many articles or reviews concerning the blogger lovers however this post is truly a pleasant
    article, keep it up.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *