Елена на Димитър Бербатов влияе при избора му на нов тим

 

Димитър Бербатов и Елена

Жената на Димитър Бербатов – Елена, е имала решаващата дума при избора на нов тим от звездата. Нападателят, който повече от година търка резервната скамейка на „Манчестър Юнайтед“, подписа договор с „Фулъм“‘. Роденият в Благоевград таран дори дебютира при съкрушителната загуба с 0:3 от „Уест Хем“.

Преди да подпише с тима от Лондон, българинът имаше примамливи предложения от италианската Серия „А“. Бербо първо финтира „Фиорентина“, а после върза тенекия и на „Ювентус“. Според близки до футболиста хубавата Елена не пожелала да отиде във Флоренция или Торино, а предпочела столицата на Англия, където на всичкото отгоре Митко ще получава няколко пъти по-високо възнаграждение. Офертата на „ Фиорентина“ бе за 1,5 млн. евро годишно, подобно бе и предложението на „Ювентус“. От „Фулъм“ към банковата сметка на Бербатов ще влизат около 5 милиона евро.

„Елена не може да замени лондонските бутици с Италия. Тя е свикнала да получава всичко и да граби от живота с пълни шепи“, коментират близки до семейство Бербатови. Според тях голямото желание на нападателя било да играе за „Фиорентина“, но жена му тропнала с крак и осуетила трансфера. След въртеливите движения на футболиста и мениджъра му Емил Данчев от двата италиански клуба отговориха със залп от обидни коментари по адрес на Бербатов. Към хора от Апенините се присъедини и мениджърът Лъчезар Танев, който се извини на италианците.

Бербатов си вкара решаващ автогол и пред българските запалянковци, които живееха с надеждата, че любимецът им ще се върне в националния тим. Допълнително надеждите се подхранваха от обявената за понеделник пресконференция на футболиста и поканата на националния селекционер Любо Пенев. Димитър обаче поля със студен душ чакащите го журналисти и фенове. „Времето ми в националния отдавна е изтекло, изрита топката в тъч нападателят, оправдавайки се, че вече е на 31 години. „За какво тогава свика пресконференция?“, питаха се изумените коментатори. Голяма част от тях дори се заканиха да бойкотират изявите на Бербатов занапред.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *