Елена Йончева напълня покрай младото си гадже

Елена Йончева и арх. Пламен Тодоров

  Елена Йончева е неузнаваема в последните месеци. Известната журналистка се скри от медийните среди и се отдаде на безметежно ежедневие зад стените на луксозния си апартамент в столицата. В това уединение бившата половинка на Сергей Станишев навърши 48, а годините все повече започват да й тежат.

Последните снимки на известната репортерка доказват, че активното й минало вече е заменено от мързеливо ежедневие. Кадрите, правени преди 3 седмици по време на парти, не предизвикват никак ласкави коментари за външния вид на блондинката. На тях Елена изглежда като ужасно напълняла и подпухнала лелка, съвсем далеч от вида, в който всички я познават от малкия екран. И след като слуховете, че чака бебе от приятеля си архитект Пламен Тодоров, бяха отречени, навярно натрупаните килограми са ефект от застоялия й начин на живот напоследък.

През годините репортерката рядко се задържаше дълго на едно място.

Напрегнатото й ежедневие в едни от най-горещите точки на света не й даваше почивка. Заради него русокосата телевизионерка успяваше да се вкара в отлична физическа форма. С новия си статут на домакиня или в най-добрия случай на коментатор за интернет сайтове обаче Йончева безвъзвратно е загубила слабата си фигура. Единственото задължение, което репортерката има, е да разхожда двете си кучета – наскоро приютената кучка Таша и породистата лабрадорка Дара. За да не се виждат недостатъците й, журналистката се налага да прикрива новите си пищни мерки под размъкнати блузи и туники без талия, които оптически мамят за истинските й размери.

Повечето килограми по тялото на Йончева със сигурност са резултат от по-добрия й начин на живот, след раздялата със Станишев. В компанията на новия си доста по-млад мъж.

Елена най-накрая е намерила семейното щастие.

Макар по времето, в което бе до бившия премиер, журналистката по нищо не показваше да е добра домакиня, заради любовта си към архитекта тя коренно се е променила. Запознати разкриват, че двамата с избраника й са бохеми по душа и обичат да прекарват дълги часове на маса с вкусна храна и вино. Откакто има повече свободно време, репортерката често експериментира в кухнята и обожава да посреща гости на вечеря.

Винаги, когато с любимия й пък намерят време за почивка, Елена и Пламен стягат багажа си и пътували зад граница. Любимите им дестинации са в Европа, където неусетно се губят в тълпите от чуждестранни туристи. Така на спокойствие, далеч от погледите на клюкари, двамата консумират чувствата си и се отдават на простите житейски радости.

За разлика от повечето двойки с голяма разлика във възрастта обаче Йончева никак не изглежда подмладена до приятеля си. Напротив – русокосата журналистка дори не оставя капка съмнение, че му е кака с близо 12 години.

Дългите години под напрежение са оставили своите неумолими черти по лицето на журналистката с дълбоки бръчки, тъмни кръгове и повяхнал тен. Качените килограми пък се появяват като гуша в областта на брадичката й. Заради тях Елена често търпи критики, че външният й вид никак не работи в нейна полза. Нейни приятелки дори я съветват да се стегне, ако не иска един ден архитектът Пламен да я зареже за някоя много по-млада и поддържана жена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *