Ексклузивно: Див скандал в къщата на “ВИП Брадър”!

Ники Мартинов

Ники Мартинов пак подпали къщата. Късно снощи той влезе в остър спор с Къци, заради музика. Сървайвърът всезнайко, който не може да изкара два верни тона, си позволи да даде оценка на изпълнението на „Оркестър Брадъри”.

Което леко издразни култовия водещ и той подхвърли иронично: „Ники разбира от всичко, даже и от музика“. Тази реплика залали кибритлията, който се нахвърли върху шоумена и при все, че денят за съквартирантите почна обещаващо, а в къщата сякаш цареше истинска семейна идилия, отново се разрази скандал.

Безпорно напрежението от номинациите очи в очи,  които за бяха първите подобни  в историята на риалити формата в България, оказаха влияние.

Къци Вапцаров

На тези номинации нещата си се казаха ясно „очи в очи“ и сега в къщата на ВИП Брадър има няколко души, които не могат да се гледат „очи в очи“.

И само чакат най-малкия намек, за да си потърсят повод за скандал. След като Ники се засегна от репликата на Къци, той поиска обяснение от водещия, който замаза нещата по типичния за него начин и конфликтът бе решен цивилизовано, без да се стигне до бой.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/bCU6XyG61c8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *