Ексклузивно: Валери Божинов се върна при Алисия!

Алисия и Валери отново заедно?

Чалга звездата все още таи чувства към бившия си! Една от най-оборотните поп фолк диви Алисия за пореден път разтърси феновете си.

Красавицата била готова да прости всичко на Валери само и само да се съберат отново.  Фолк звездата направо отнесе почитателите си с откровенията си. Близките и приятели разкриха, че певицата още изпитвала голяма любов към футболиста на Верона ВалериБожинов и дори би склонила, ако той поиска да се съберат пак.

Но нищо чудно това да е само тактика, защото в момента върви делото за издръжка на малкия Валери, заведено от Алисия. И така за пореден път Алисия ще пробва да измъкне хиляди левове от бившия си мъж, за сина им. В началото изпълнителката заведе иск за цели 4 000 000 лева.

Валери Божинов и Николета Лозанова се разделят?

Но след това Алисия редуцира средствата и пожела единствено Божинов да открие сметка с 300 000 евро в нея на сина си и да внася месечно по 20 000 лева. Но претенциите се сториха космически на нашите съдии и те прецениха, че 2000 лв. са напълно достатъчни както за детето, така и за нея.

Да видим как ще се развие сега делото? Действително Алисия, като че ли е сбъркала адреса, Валери до скоро беше в затруднено положение и се молеше на клубовете да го вземат на работа. Пък и сумите, които иска тя са грандиозни за царска особа, какво ли да говорим за българските условия.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jnLTC2oZlrE

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ексклузивно: Валери Божинов се върна при Алисия!"

  1. martina   12.11.2012 at 19:49

    Пишете глупости и помествате СТАРИ СНИМКИ!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *