Евгени Минчев си купи апартамент в Лондон

Минчев в компанията на екецентричния лондонски кмет Борис Джонсън
Минчев в компанията на екецентричния лондонски кмет Борис Джонсън

  Евгени Минчев е станал горд собственик на апартамент в Лондон, научихме от достоверни източници. Още преди 7 месеца лордът си е купил 90 квадрата жилище в един от най-елитните квартали на английската столица. Не е ясна цената на имота, но според актуалните тарифи апартамент с подобна квадратура и локация струва над 850 000 лири. Мълви се, че Евгени инвестирал в имота част от наследството, което е получил от Августин Пейчинов.

Минчев се чувства като у дома си в Лондон. Той е в приятелски отношения и с кмета на града Борис Джонсън. Поредната му среща с градоначалника бе преди седмица. Джонсън даде вечеря за 35 души от цял свят в частния клуб „Mosimann’s“. Гостите поддържат кандидатурата на ексцентричния кмет за бъдещ министър-председател на Великобритания. Бидейки на една маса, Минчев е предал на най-влиятелния човек в Лондон писмена покана да посети и поздрави номинираните за конкурса „Бизнесдама на годината“, който ще се състои през ноември. На самата вечеря с благотворителна цел е бил Евгени Минчев разигран и портрет на Джонсън от известен английски художник, който се е продал за космическа сума.

Говори се, че много влиятелни руснаци подпомагат Минчев в Лондон, което се потвърждава от невероятната му близост с руската императорска фамилия Романови и наследници на други кралски фамилии по света. За конкурса „Бизнесдама на годината“ като гости на Евгени в София ще пристигнат внучката на последния крал на Югославия принцеса Катарина и принцеса Марина Лобанов – Ростовски. Сред номинираните за бизнесдама са нотариус Милена Георгиева, Камелия Терзийска, Таня Стоянова, Десислава Първанова, Мариела Нордел, Гергана Вълова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *