Евгени Минчев: Правил съм с*кс за пари!

minchev-sex

„Правил съм с*кс за много пари!“, призна си без грам свян Евгени Минчев. Лордът не скри задоволството си, че успял да изтъргува прескъпо тялото си. Не веднъж, при това.

Мисията, в която съквартирантите трябваше публично да разкрият едни от най- дълбоките си тайни, разбуни духовете не само вътре в къщата, но и в цяла България.

От продукцията все пак се опитаха да замажат гафа на пияния Евгени Минчев, като в коментарите на гостите в студиото не се наблегна много на наистина шокиращото му признание.

minchev-hristova

В края на мисията, видимо под въздействието на алкохола, лордът по съвсем неаристократичен начин, се нахвърли с тежки думи срещу най- близкия си човек в къщата: Йорданка Христова. Пиарът я нарече „некърда комунистическа певица“ и „майка на лесбийка“. Естрадната прима не му остана длъжна и също му отправи обидни думи.

По- интересното е, че на следващия ден в „На кафе“ всички коментатори по темата: Кристина Патрашкова, Маги Желязкова, Антон Стефанов и Гала, споделиха шока си от репликите, с които Христова отвърна на унизителните епитети. Но никой не се впечатли от факта, че малко по- рано Минчев е признал, че е правил с*кс за пари. А след това си позволява, без никакъв повод, да напада гранддама като Данчето Христова.

Скандалът Антония Петрова – Евгени Минчев. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/7stYkzVjG8E

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *