Евгени Минчев – потомък на знатен панагюрски род ! Виж тъжната история

Лордът е извънбрачен син на богаташ от подбалканското градче!

Евгени Минчев

Една от най-скандалните, едновременно обичани и мразени персони от софийския хайлайф – Евгени Минчев, произхожда от знатен род от сърцето на Априлското въстание – Панагюрище. По една или друга причина обаче неговият биологичен баща се отказва от него.

Със своята житейска история, достойна за сюжет на холивудска драма, саркастичният лорд умили съквартирантите си в „Биг Брадър Ол Старс“. Избра и най-подходящия момент за това, точно след като останалите звезди му обявиха мини война заради черното му чувство за хумор и острия му език. А изповедта му донякъде промени всеобщото мнение, че Евгени Минчев е един коравосърдечен и безскрупулен тип.

Пиарът с благородническа титла е наследник на една от най-богатите фамилии в Панагюрище. Този факт Евгени установява с абсолютна сигурност преди няколко години, доста след като узнава, че е бил осиновен като малък. Биологичният му баща е имал три деца. Евгени е бил извънбрачното му отроче и най-вероятно поради тази причина панагюрецът не е пожелал да го признае. А според самия Евгени има вероятност и до ден днешен въобще да не подозира за съществуването му, тъй като той самият никога не е правил опит да осъществи контакт с него.

„Родното ми място е град Златица. Случайно стана като разбрах, че съм осиновен. Бях на 14 години. Един ден ровех за нещо в гардероба на майка и попаднах на някакъв документ. Прочетох името си, но беше с друго презиме и фамилия“, разказва Евгени.

Евгени Минчев и Емил Димитров
Евгени Минчев и Емил Димитров

Лордът е на 2 месеца, когато истинската му родителка го оставя в дом „Майка и дете“. Коя е жената, която му е подарила живот лордът няма желание да разбере. Не я е и търсил. Пак около годините, в които научава, че е изоставен, Евгени осъзнава и своята сексуална различност. Нито тогава, нито до края на живота си осиновителката намира сили да му прости това, че харесва мъже. „Тя беше първият човек, който ми отне свободата да бъда себе си. „Аз педераст ли съм отгледала?“, още помня как ме нападна с този въпрос“, продължи с откровенията си бившият ватман.

С надеждата да коригира влечението на Евгени към собствения му пол, жената го изпраща във военно училище. Смята, че само подобно място със суров режим и дисциплина ще направи от сина й истински мъж.

Постъпката й обаче Минчев тълкува по друг начин – осиновителката му просто е намерила елегантен начин да го разкара от къщата си, неспособна да преглътне, че е хомосексуалист. Заради този факт възпитаваната с други ценности жена директно подсказва на Евгени, че се отказва от него.

Един ден във военното школо пристига писмо до младия Минчев. А в него – снимка! „На нея бяхме аз и тя. Но снимката беше разкъсана между нас двамата. Така тя ми показа, че не желае да има нищо общо с мен. До ден днешен пазя тази снимка вкъщи, но залепена от мен“, разказва още ВИП- пиарът.

Военното училище не прави от Минчев мъж и след като завършва той не е добре дошъл в дома на осиновителката си. Тогава на работо му „каца птиченцето“ и 20-годишният Евгени използва шанса по най-добрия начин. Случва се така, че в хотел „Тракия“ в Пазарджик се запознава с Емил Димитров и неговия импресарио и текстописец Васил Андреев. След известно време се виждат и в София, а Васил го кани на първо време да живее при него. И то не точно в апартамента му, а над него – в таванско помещение – два на два метра на ул. Ангел Кънчев № 33.

Евгени Минчев като ватман
Евгени Минчев като ватман

„Васил имаше възрастна роднина леля Албина, за която аз трябваше да се грижа. Чистех и входа на кооперацията. Другият ми ангажимент беше да разхождам болонката на Васко – Галя. През 1981 г. не можеше току-така да се живее в столицата, без да имаш софийско жителство. Един от комшиите на Васко беше леко ку-ку. Имаше някакви психически проблеми. Той написа писмо на майка ми, за да ме наклевети, че живея незаконно в София. А тя от своя страна уведоми милицията, че живея на семейни начала с Васил Андреев и развратничим“, описва началото на престоя си в столицата Евгени.

За да получи жителство, става ватман. Заплатата му е мизерна – 110 лв. Но той си наема самостоятелна квартира за 150 лв. Може да си я позволи, тъй като работи на 4 места – трамвайното депо, чисти входа на блока, вечер си докарва по нещо допълнително от ревюта, като манекен. А и покрай познанството си с Васил Андреев и Емил Димитров, се захваща с рекламата в „Шоуто на Еди Казасян“.

След време, когато лордът се позамогва, въпреки обострените отношения с майка си, й купува нов апартамент, за да подсигури старините й. „Няма да забравя когато почина и отидох да й уреждам погребението… Видях всичките подаръци, които съм й изпращал през годините, натрупани в един ъгъл, неразопаковани. Съседката ми каза, че ги е пазила за снаха си. До последния си дъх, се е надявала, че все някой ден аз ще имам съпруга“, завършва тъжната си история светският лъв.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *