Евгени Димитров – Маестрото навремето бил голям женкар

Евгени Димитров – Маестрото

 Евгени Димитров – Маестрото вече дълги години свири в „Ку-ку бенд“ и е един от най-приближените хора на Слави Трифонов. Твърди, че е отдаден на професията си, и упорито крие личния си живот. Музикантът има три момчета от три различни жени, но и дума не обелва за майките на децата си. С настоящата му приятелка – балерината от „Магаданс“ Нели Желева, почти никога не се появяват заедно на светски събития и с това още повече засилват хорското любопитство.

Кръшната танцьорка е майка на най-малкия син на Евгени. През юли хлапето ще навърши една годинка. Близки на музиканта издават, че Желева предложила на любимия си да отпразнуват събитието, като скрепят връзката си с брак. Балерината не искала пищно тържество – само близки приятели. Тя силно се надявала най-накрая да се види облечена в булчинска рокля. Маестрото обаче не бил въодушевен от идеята. Той вече има злополучен опит и един неуспешен брак зад гърба си, затова твърдял, че подписът е напълно излишен.

„Нели го натиска от много време, но няма да я огрее“, категорични са запознати с техните отношения.

Въпреки че плановете на Евгени не включвали сватба той много искал да има още деца от танцьорката. Двамата дори обсъждали да започнат опити догодина. След три мъжки рожби Димитров се надявал, че четвъртото ще е момиче.

„И да забременее, сигурно ще го пазят в тайна до самото раждане“, твърдят хора от обкръжението на музиканта.

Той запази мълчание и при появата на последния си син. Бременността на Нели беше дълго крита от суеверие. Евгени се притеснявал да не се случи нещастие с бебето, тъй като нямал сили да преживее повторна трагедия. През 2004 г. тогавашната му приятелка Ела Наумова даде живот на близнаци – Кристиян и Александър, но скоро след раждането малкият Сашко почина. Той издъхна в болница при неизяснени обстоятелства. Самият Димитров не желае да подхваща тази тема и дори най-близките му не са наясно с подробностите около смъртта на бебето, фаталното събитие води до срив в отношенията на Ела и Евгени. Те не успяват да преодолеят загубата и не след дълго се разделят.

Кристиян остава да живее с майка си, но често се вижда и с баща си.

Балерината Нели Желева, последната любов на Маестрото

  Маестрото се грижи и за най-големия си син – Венелин, който вече е на 18 години. Тийнейджърът учи в Берлин, а образованието му е финансирано от Евгени. Венко е плод на любовта между музиканта и певицата Мишел – единствената му до момента законна съпруга. След развода в края на 90-те гласовитата брюнетка отваря арт клуб в родния си град Созопол и се отдава на работата.

„Бяха прекрасна двойка, но се разделиха, защото по това време той се захвана с някаква 18-годишна ученичка, която вероятно е знаела, че той има семейство и го развали без окото й да мигне разказва близка на Маестрото.

Въпросната девойка се казва Радослава Райкова и преди 10 години омаяла Димитров с перфектните си мерки. Той набързо зарязал жена си, за да се отдаде на плътски наслади с новата си, значително по-млада любима. Райкова се отличавала с атрактивна външност и имала големи мераци да пробие като манекенка. През 2001 г. дори се пробвала в конкурса „Мис България“. Тогава короната грабна Ивайла Бакалова, а Радослава не успяла дори да се класира сред финалистките. Същата година Слави е водещ на конкурса. Именно покрай работата си по спектакъла, екипът на „Ку-ку бенд“ се сближил с участничките, а Маестрото бил зашеметен от Радослава.

„Евгени беше голям женкар, но откакто е с Нели, се е кротнал“, категорични са запознати с палавия нрав на музиканта.

Маестрото живее в палат в Драгалевци

Маестрото и любимата му Нели се ширят в просторна къща в столичния квартал „Драгалевци”. Семейството разполага с отронен хол, няколко спални и двор, където синът им играе на воли. Евгени обзавел жилището по последна мода, а най-много старание вложил в направата на детска стая. Желева се нанесла при Димитров веднага след като научила, че е бременна. Преди това живеела отделно, но често оставала да преспива.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *