Д-р Енчев глези любовницата си Теди Велинова на остров Миконос

Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова

  Пластичен хирург №1 у нас д-р Ангел Енчев не пести средства, за да угоди на любовницата си Теди Велинова. Двамата си спретнали няколкодневна почивка на гръцкия остров Миконос, за която пръснали около 20 бона. През ваканцията Енчев и преквалифиралата се в стилистка манекенка се отдали на блаженство.

В излежаване, ядене и пиене преминал престоят на Ангел Енчев и Теди Велинова на гръцка земя. Двойката отседнала в луксозен хотел на метри от плажа на който всеки ден отмаряли. За разлика от Теди, която държала да събира тен, любовникът й не се отдалечавал от чадъра. „Благодаря ви, д-р Ангел Енчев“ се наливал с коктейли и четял списания до обяд, когато под ръка с Велинова се отправял към близкия ресторант. У нас Енчев старателно гради имидж на скучен доктор, а на гръцка земя се проявил -като доста палав. Хирургът изпробвал всички водни забавления, които се предлагали на острова.

Това е първата романтична почивка за Теди Велинова и Ангел Енчев. Двамата се загаджиха покрай работните си ангажименти. Миналата година моделката се внедри в екипа на хирурга като стилист на новата му рекламна кампания. Бързо и ловко успя да спечели сърцето му, след като Енчев се разведе с дългогодишната си любов Милена.

Велинова и доктора дълго криеха връзката си. До признание се стигна едва преди няколко месеца. В светските среди пък се заговори, че Теди го е залюбила заради парите и положението му. Новото й гадже оповести последните интервенции, на които се е подлагала.

Ангел Енчев направил незначителни корекции във вида на любовницата си. Изразходил само спринцовка и половина ботокс, за да заличи бръ-чиците по челото и около очите й, но на бюста не посегнал. Теди го била увеличила преди време при друг хирург и Енчев го харесвал в сегашния му вид.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *