Дянков троши пачки по любовницата си Ирина на морето

Бившият министър Дянков задоволява всеки каприз на красивата Ирина

  Симеон Дянков прекарва баровски дните си, откакто не е министър на финансите, увери се лично репортер. Бившият вицепремиер изобщо не е в САЩ при американската си жена и децата, а си живее в България с любовницата Ирина Велкова. Двамата бяха засечени миналата събота и неделя да хващат тен на плажа в Слънчев бряг, а вечер и да вилнеят по най-актуалните барове.

Дянков и младата му държанка, която, въпреки че още няма 30 години, бе негова съветничка в Министерство на финансите, останаха инкогнито, тъй като на морето икономистът бе със слънчеви очила вместо с диоптрични и дегизиран с бейзболна шапка. В този вид малцина успяха да го разпознаят и двойката си отдъхваше без притеснения от линч, с какъвто не малко от протестиращите в момента българи се заканват на ексминистъра.

Симеон Дянков обаче допълнително се бе погрижил за комфорта им, резервирайки апартамент в прескъпия хотел на Мая Илиева „Дюн“. там обикновените хора няма как да си помислят да влязат и финансистът, и любовницата му се припичаха на частния плаж, обградени само от ВИП персони и богаташи.

В баровския хотел „Дюн" на Мая Илиева си почива Дянков с метресата си

Съботната вечер пък двамата изкараха на бурен купон в един от най-актуалните нощни барове в Слънчев бряг. Там Дянков и младата му любовница имаха и компания – още две млади красавици, които цяла вечер танцуваха неудържимо с Ирина. Момичетата изглежда бяха колежки на Велкова и бивши подчинени на ексминистъра, защото се обръщаха кокетно към него с „шефе-е-е-е“.

Трите дами не спряха да вдигат наздравици с финансиста, който пък не мръдна от сепарето си, стараейки се да не привлича излишни погледи. Въпреки това личеше, че се забавлява искрено и се чувства добре в компанията на младата си изгора. Затова и правеше всичко възможно да й угажда и потроши сериозна пачка за капризите й Дянков постоянно плащаше на сервитьорките да поръчват любимите песни на метресата му, която пък го даряваше с нежни погледи и намигвания, кършейки прелъстително тялото си под носа му.

Заради младата Ирина Симеон Дянков все по-рядко се сеща за американската си съпруга и двамата си синове

Запознати с интимната афера между двамата припомнят, че Симеон Дянков и съветничката му са интимни от повече от 3 години. Двамата се залюбили почти веднага след като станал министър и дори не опитваха да крият връзката си. Това била причината американската съпруга на финансиста Каролин така и да не пожелае се премести в България. Дочула за изневерите на мъжа си, тя предпочете да си спести публичния резил у нас, а и да предпази синовете си от клюките.

Така дългокраката българка се подвизаваше като министерша и досущ като такава придружаваше Дянков по време на всичките му командировки и у нас, и в чужбина. Двамата обиколиха заедно половината свят, включително екзотични дестинации като Шанхай, Мексико и къде ли още не, при това на държавна издръжка. С народна пара се плащаше и жилищният комфорт на Ирина. След като бе назначена за съветничка на Дянков, пъргавата студентка бе настанена във ведомствено жилище, а заплатата си на висш държавен служител пръскаше в козметичните салони около министерството.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *